TEVV komt net tekort in Gieten

kerstIn de eerste halve finale van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten heeft TEVV zich net niet weten te plaatsen voor de finale. In de groep van vijf teams bleken Emmeloord en Muntendam te sterk. Emmeloord pakte tien punten uit vier wedstrijden en werd daarmee poulewinnaar. De strijd tussen TEVV en Muntendam was ongemeen spannend. Eén doelpunt bracht uiteindelijk de beslissing.

Want nadat alle wedstrijden gespeeld waren, hadden beide ploegen zeven punten, én een doelsaldo van +2. Doordat Muntendam meer doelpunten had gemaakt, ging de ploeg van topscorer Michael Ploeger (7 van 11 goals) naar de finale. Uiteraard ging TEVV kijken waar men wat had laten liggen: in de eerste wedstrijd, tegen Emmeloord, werd in de laatste minuut een 1-0 voorsprong weggegeven. Maar iedereen weet dat ‘als’ niet telt…

In de twee resterende halve finales kunnen Nieuw Buinen, Valthermond, Stadskanaal en Gasselternijveen zich nog bij de twee finalisten voegen. De finale wordt overigens op zaterdag 3 januari gespeeld. 

Bron: v.v. Gieten

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma Finaledag Jan Bralten Zaalvoetbaltoernooi 28 december

Overzicht van de wedstrijden die vandaag gespeeld worden op het Jan Bralten Zaalvoetbaltoernooi in ...

Ludie Hulshof en Buinerveen: goed huwelijk

Het huwelijk tussen v.v. Buinerveen en Ludie Hulshof zal nog minimaal een jaar stand ...

Bekerloting 1e K.O. ronde

Overzicht van de bekerloting in district Noord.