Gasselternijveen vindt bestuursleden

GasselternijveenNa het opstappen van het voltallige bestuur, begin december, belegde v.v. Gasselternijveen op 15 december een ledenvergadering. Op dat moment bleek het vormen van een nieuw bestuur echter een brug te ver, en was het samenstellen van een formatieteam het concrete resultaat. Dit team van vijf is voortvarend te werk gegaan, want op 19 januari aanstaande wordt de leden van de club gevraagd een nieuw bestuur te benoemen. Beoogd voorzitter van het nieuwe bestuur is Edwin van der Vries.

Binnen de vijfdeklasser is Van der Vries vooral bekend als trekker/woordvoerder van de werkgroep die zich bezig houdt met ‘Vullen of Voeden’. Wanneer de ledenvergadering instemt met de benoeming, zal de rol van Van der Vries derhalve groter worden. Naast het nieuwe gezicht staat er ook een ‘herintreder’ op de kandidatenlijst: oud-voorzitter Lukas Tammenga is in beeld om Corina Hassing op te volgen als penningmeester.

Het nieuwe bestuur biedt tenslotte plaats aan Bert Koomans, Itske Prikker en Marjon Boiten. Zij maakten allen ook deel uit van het vorige bestuur. Behalve de eerder teruggetreden Piet Wolters en Roelof Heuten zullen ook Peter de Geus en de eerder genoemde Corina Hassing niet terugkeren als bestuurder.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek Eredivisietoto Speelronde 5 & 6

Voor de volgende achttien wedstrijden dient een voorspelling gedaan te worden door de deelnemers.

Winnaar Nederlands Elftal Thuisshirt Winactie

De winnaar van het Nederlands Elftal Thuisshirt is bekend. Deelnemers bedankt voor deelname!

Verbeteringen voetbalpiramide voor meer spelplezier en betere kwaliteit

Vanaf het seizoen 2022/2023 gaat er het een en andere veranderen in de voetbalpiramide ...