Kanaalstreek-clubs zoeken de zon op

Twee clubs uit de Kanaalstreek die na de winterstop in de race zijn om het kampioenschap in de wacht te slepen, laten niets aan het toeval over: zowel Valthermond als SC Stadskanaal bereiden zich in Turkije voor op de tweede seizoenshelft. Derdeklasser Valthermond vertrok in de nacht van vrijdag 2 januari vanaf Schiphol naar het Turkse Lara. Inmiddels is de ploeg daar gearriveerd en hebben de eerste voetbal-activiteiten plaatsgevonden. Vierdeklasser SC Stadskanaal zal dinsdag 6 januari afreizen naar Düsseldorf, om vanaf daar door te reizen naar het Turkse Belek. De Knoalsters zullen op zondagmiddag 11 januari weer op de thuisbasis terugkeren. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Programma zondagvoetbal 29 januari

Overzicht van de competitiewedstrijden die zondag 29 januari op het programma staan.

Thema-avond Fit & Gezond in Gasselternijveen

Van 20 tot en met 24 april organiseren projectgroep Vullen of Voeden van voetbalvereniging ...

Toch streep door Freddie Pranger Memorial 2021

Het Freddie Pranger Memorial Toernooi gaat helaas niet door vanwege het coronavirus.