Kanaalstreek-clubs zoeken de zon op

Twee clubs uit de Kanaalstreek die na de winterstop in de race zijn om het kampioenschap in de wacht te slepen, laten niets aan het toeval over: zowel Valthermond als SC Stadskanaal bereiden zich in Turkije voor op de tweede seizoenshelft. Derdeklasser Valthermond vertrok in de nacht van vrijdag 2 januari vanaf Schiphol naar het Turkse Lara. Inmiddels is de ploeg daar gearriveerd en hebben de eerste voetbal-activiteiten plaatsgevonden. Vierdeklasser SC Stadskanaal zal dinsdag 6 januari afreizen naar Düsseldorf, om vanaf daar door te reizen naar het Turkse Belek. De Knoalsters zullen op zondagmiddag 11 januari weer op de thuisbasis terugkeren. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SV Mussel kent zware avond in Bellingwolde

De derde en laatste oefenwedstrijd van SV Mussel was voor de roodhemden een harde ...

Competitie-indeling 2018/2019: Zondag 3e klasse C

Musselkanaal en Ter Apel'96 treffen elkaar weer in het Drentse 3C.

Nationale voetbaldag gaat niet door

De nationale voetbaldag gaat ook niet door vanwege het coronavirus.