Kanaalstreek-clubs zoeken de zon op

Twee clubs uit de Kanaalstreek die na de winterstop in de race zijn om het kampioenschap in de wacht te slepen, laten niets aan het toeval over: zowel Valthermond als SC Stadskanaal bereiden zich in Turkije voor op de tweede seizoenshelft. Derdeklasser Valthermond vertrok in de nacht van vrijdag 2 januari vanaf Schiphol naar het Turkse Lara. Inmiddels is de ploeg daar gearriveerd en hebben de eerste voetbal-activiteiten plaatsgevonden. Vierdeklasser SC Stadskanaal zal dinsdag 6 januari afreizen naar Düsseldorf, om vanaf daar door te reizen naar het Turkse Belek. De Knoalsters zullen op zondagmiddag 11 januari weer op de thuisbasis terugkeren. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond op koers in Gieten

Op de tweede avond van het Kerstzaalvoetbaltoernooi in Gieten kwamen twee clubs uit de Kanaalstreek ...

Selectie Westerwolde start voorbereiding nieuw seizoen

Westerwolde is gestart met de voorbereiding op het nieuwe voetbalseizoen 2021/2022.

Loting voorronde Protos Weering Zaalvoetbaltoerooi

De poule-indelingen voor de voorronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi zijn bekend.