Erik Elling gaat GKC trainen

EEOnlangs kondigde GKC het einde van de samenwerking met trainer Jaap Alting aan. Inmiddels is het bestuur van de Gasselters er in geslaagd een opvolger vast te leggen, in de persoon van Erik Elling. De 48-jarige oefenmeester wordt met ingang van het seizoen 2015 – 2016 trainer/coach van de vijfdeklasser. Voor Elling, die woonachtig is in Zuidlaren, is GKC zijn eerste klus als hoofdtrainer. Voor Elling is de Kanaalstreek bekend terrein, want als speler was hij actief voor STA (Ter Apel) en Musselkanaal. Momenteel is Elling assistent-trainer bij de zondagtak van ZFC Zuidlaren.

attent_banner_275x75

Tags:

  • Show Comments (0)

  • Bertjan Smit

    Erik, van harte gefeliciteerd met deze benoeming. Als assistent neem je natuurlijk Bennie Welling.

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like