SV Borger benoemt Lid van Verdienste

BorgerAfgelopen zaterdag, 24 januari, hield SV Borger haar nieuwjaarsborrel. Hiermee sloot de club zo ongeveer de rij als het gaat om het toasten op het nieuwe jaar. De in het afgelopen najaar benoemde nieuwe voorzitter Erik Veen had in zijn toespraak veel goeds te melden. Hoogtepunt tijdens de bijeenkomst was de benoeming van Alle Oldenbeuving tot Lid van Verdienste.

Technisch beleid
Voorzitter Veen sprak zijn vertrouwen uit in de richting van de voltallig aanwezige eerste selectie: de zo verlangde terugkeer naar de derde klasse is volgens hem nog steeds haalbaar. Ook gaf hij aan erg blij te zijn met de werkgroep die onlangs is gevormd, die vanaf het nieuwe seizoen het technisch beleid bij de jeugd gaat invullen en bewaken. De voorzitter wist tevens te melden dat het kleedkamertekort binnenkort voorlopig wordt opgelost door de plaatsing van een tweetal kleedunits met douchegelegenheid. Veen sloot zijn toespraak af met de woorden “Wij wensen u toe dat dit jaar het vorige in positieve zin mag overtreffen”. Daarop mocht worden getoast en dat deden de aanwezige leden, vrijwilligers, sponsoren en iedereen die SV Borger een warm hart toedraagt.

Albert Kamps
Daarna nam de club officieel afscheid van hoofdtrainer Albert Kamps, die in de afgelopen zomer het stokje overdroeg aan Arne Joling. Bestuurslid ‘Sponsoring & Communicatie’ Gosse Fokkens sprak de trainer toe en keek samen met hem terug op vijf mooie jaren bij SV Borger. De eerste twee jaren waren de beste, want daarin drongen Kamps en zijn mannen bijna door naar de tweede klasse. Het laatste jaar speelde de ploeg vierde klasse, maar liet Kamps zijn opvolger wel een elftal na waar perspectief in zit.

Alle Oldenbeuving
Daarna was het de beurt aan vrijwilliger Alle Oldenbeuving. Als dank voor zijn uitzonderlijke inzet voor de club in de afgelopen vijftien jaar werd Alle na de presentatie over zijn werkzaamheden voor de club benoemd tot Lid van Verdienste van SV Borger. Daarmee krijgt hij een welverdiende plek in de eregalerij van de club. Met plezier nam hij de felicitaties in ontvangst van de aanwezigen, waaronder wethouder Frits Alberts.

AO
Voorzitter Erik Veen (L) met Alle Oldenbeuving…

Presentatiegids en foto’s
Alle doet het ‘DTP’-werk voor de club en onder zijn leiding bracht de club in het afgelopen najaar voor de vijftiende keer een schitterende presentatiegids uit. Bestuurslid Fokkens liet het eerste exemplaar uit het jaar 2000 zien aan de aanwezigen, een enorm verschil met de laatste gids uit het najaar van 2014. Dit glossy exemplaar is ‘Topklasser-waardig’ en dat komt grotendeels op het conto van Alle Oldenbeuving. Zijn werkzaamheden voor de club beperken zich niet tot de presentatiegids. Ook maakt Alle al reeds vele jaren mooie fotoreportages van alle wedstrijden van het eerste elftal: zowel uit als thuis! Verder gaat alle bedrukking op kleding van SV Borger via hem naar de drukkers, ontwerpt hij de reclameborden en alle folders en posters van de club. Onlangs gaf hij aan een aantal taken af te willen stoten en dat was voor het bestuur aanleiding om in actie te komen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Tussenstand FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 17

Tussenstand van de FC Kanaalstreek Amateurtoto na speelronde 17.

Blik op 2L: Rolder Boys en FC Lewenborg in de wachtkamer

Na de afgelasting van Helpman - WKE ‘16 is een tweede wedstrijd in 2L ...

Wat te doen bij afgelastingen door corona?

Er mag weer gevoetbald worden, maar de kans is aanwezig dat er afgelastingen volgen ...