René de Vries tussenpaus bij SETA

SETANa het stoppen van trainer Henk Bolk, halverwege november vorig jaar, dacht het bestuur van v.v. SETA met het aanstellen van Harm Bolk een oplossing voor het trainersprobleem te hebben gevonden. Niets bleek minder waar, want Bolk bleek niet over de juiste papieren te beschikken. Hiermee ontstond voor SETA de noodzaak om opnieuw op zoek te gaan naar een trainer, die als tussenpaus kan fungeren totdat Wilbert Arends medio 2015 aantreed bij de blauwhemden.

De ploeg uit Musselkanaal is hierin geslaagd met het vastleggen van René de Vries. De 55-jarige Musselkanaalster zal de resterende twaalf wedstrijden de technisch verantwoordelijke man zijn. De Vries geeft zichzelf een duidelijke opdracht: “Het is vooral belangrijk om de resterende wedstrijd met plezier te spelen en de spelers gemotiveerd te houden. Wellicht moeten we daarvoor iets meer behoudend aan wedstrijden beginnen.”

Met het aanstellen van De Vries is SETA verzekerd van het uitspelen van het seizoen in de vijfde klasse F.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Robert Oosting kiest voor Borger

Robert Oosting heeft zijn keuze gemaakt en is volgend seizoen als speler te bewonderen ...

Nieuw Buinen langer door met Jeroen Wiegman

Nieuw Buinen en Jeroen Wiegman gaan ook volgend seizoen met elkaar door.

Politiek praat over clubgebouw Gieten

Na lange tijd van overleg komt er binnenkort duidelijkheid over nieuwbouw van het clubgebouw ...