TEVV verliest ook van Emmer amateurs

logo_tevvDoor de afgelasting van de competitiewedstrijd tegen Zwartemeer kwam TEVV voor de tweede keer binnen een week in actie in Emmen. En waar de Mondkers vorige week met 3-2 verloren van de profs, verloren zij nu met dezelfde cijfers van de amateurs van v.v. Emmen. 

Het begin van de wedstrijd was voor de thuisclub, maar TEVV was ook gevaarlijk in de tegenstoot via Ayhan Bas en Michel van Brink. Zij kwamen nog niet tot scoren, maar even later was het wel raak voor Sander Marissen. Een mooie rush van Fernando Slagveer bereikte de oud- Emmenaar, die de 0-1 liet aantekenen. Lang konden de mannen van Hans Kamphuis niet van deze voorsprong genieten, want even later was het alweer gelijk via een strafschap, die door knullig verdedigen tot stand was gekomen. 

Goed partij
Ook in de tweede helft begon Emmen sterk, maar ook nu gaf TEVV goed partij. Zij wisten de stand lang gelijk te houden, maar na balverlies van Bernando Veenvliet moesten zij toch de 2-1 toestaan. En even later werd zelfs de marge op twee gebracht door Maikel Aling, die een slippertje van doelman Kok afstrafte. De gasten wisten nog wel tot 3-2 te komen via Ayhan Bas, die een vrije bal van Marissen bekwaam afrondde, maar verder kwamen zij niet. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ter Apel ’96 verrast SC Stadskanaal in openingswedstrijd

Ter Apel ’96 heeft in de eerste wedstrijd van het seizoen direct voor een ...

Sellingen het volgende slachtoffer van HOC

Voor HOC kunnen de eerste maanden van het debuutseizoen in de vierde klasse niet ...