Gasselternijveen gelijk op met vierdeklasser

GasselternijveenNadat het bericht van afgelasting doorgedrongen was in het kamp van v.v. Gasselternijveen, werd overgeschakeld op het schaduwprogramma. Dit betekende een oefenwedstrijd tegen Groninger vierdeklasser Gruno. De roodhemden leverden een verdienstelijke wedstrijd af, die werd afgesloten met een 2-2 gelijkspel. 

Corner
De eerste helft was op punten voor Gruno. Met snelle omschakelmomenten was Gruno af en toe gevaarlijk, maar de verdediging van Nieveen werd niet vaak in de problemen gebracht. Net toen Nieveen wat grip op de wedstrijd begon te krijgen was het Gruno dat toch de score opende: uit een hoekschop kwam de bal bij de eerste paal waarna de bal nog netjes terug gelegd kon worden. Met een hard droog schot lag de bal achter keeper Bies. Vlak voor de rust wist Nieveen de stand gelijk te trekken. Na goed doorlopen van aanvoerder De Geus aan de linkerkant kon de bal voorgezet worden, waarna Michael van Gilsbeek de bal voor z’n voeten kreeg en zonder na te denken de bal achter Gruno-keeper schoot: 1-1.

Linksback
In de rust werd er een wissel toegepast. Dylan Visscher mocht douchen en werd vervangen door Pieter Hospers, die een voor hem nieuwe positie ging bespelen: linksback. De tweede helft was voornamelijk voor Nieveen. Gruno riep af en toe zelfs dat ze helemaal weggetikt werden door de roodhemden. Het overwicht resulteerde al vrij snel in een 1-2 voorsprong. Na uitstekend voorbereidend werk van Michael van Gilsbeek kon Frank Pals binnen tikken. Toch was het een kleine tien minuten voor tijd dat Gruno langszij kwam. Een (mislukte) voorzet werd vanaf de zijlijn knap over keeper Bies in de kruising geschoten: 2-2, wat tevens de eindstand was.

Opstelling Gasselternijveen:
Bies; Nieboer, Heuten, MacDonald, Botterblom; Visscher (45. P. Hospers), Pals, De Geus (61. A. Hospers), Bokhorst; Van Gilsbeek en Meijer.

Woortman

AJN MMS

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Ter Apel ’96 wint topper van Dalen

FC Ter Apel '96 won van Dalen en zette daarmee de concurrent op een ...

Ongelukkig Ter Apel ’96 verliest geflatteerd in Sleen

Na twee winstpartijen op rij tegen Gieten (3-1) en Zuidwolde (3-1) had FC Ter ...