Roeland Deuring blijft bij Nieveen

GasselternijveenTrainer Roeland Deuring en het bestuur van v.v. Gasselternijveen zijn overeengekomen dat het contract tussen hen beiden met één seizoen wordt verlengd. Eerder dit jaar sprak een interim-bestuur al uit dat ze Deuring voor de verenging wilden behouden. Eén van de eerste activiteiten van het nieuwe bestuur was de oefenmeester vastleggen voor nog één seizoen. Zowel Deuring als het bestuur van v.v. Gasselternijveen zijn zeer content met deze verlenging.

Deuring zegt nog wel de nodige uitdagingen te zien voor het komende seizoen: “We hebben een smalle selectie, dus iedere versterking is welkom. De komende periode zullen we dan ook pogingen doen om spelers met een verleden bij Gasselternijveen terug te halen. Ik ga ervan uit dat dit een mooie kwaliteitsimpuls gaat opleveren!”

Woortman          AJN MMS

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Piet Wolters benoemd tot Lid van Verdienste

Tijdens de ledenvergadering van v.v. Gasselternijveen op 19 januari jl. werd door de aanwezige leden voorgesteld ...

Tussenstand EK Pool na Engeland – Schotland: 0-0

Tussenstand FC Kanaalstreek EK Pool na Engeland - Schotland.