Roeland Deuring blijft bij Nieveen

GasselternijveenTrainer Roeland Deuring en het bestuur van v.v. Gasselternijveen zijn overeengekomen dat het contract tussen hen beiden met één seizoen wordt verlengd. Eerder dit jaar sprak een interim-bestuur al uit dat ze Deuring voor de verenging wilden behouden. Eén van de eerste activiteiten van het nieuwe bestuur was de oefenmeester vastleggen voor nog één seizoen. Zowel Deuring als het bestuur van v.v. Gasselternijveen zijn zeer content met deze verlenging.

Deuring zegt nog wel de nodige uitdagingen te zien voor het komende seizoen: “We hebben een smalle selectie, dus iedere versterking is welkom. De komende periode zullen we dan ook pogingen doen om spelers met een verleden bij Gasselternijveen terug te halen. Ik ga ervan uit dat dit een mooie kwaliteitsimpuls gaat opleveren!”

Woortman          AJN MMS

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

v.v. Gasselternijveen aan kop

Wat in de vijfde klasse F nog niet lukt, is voor het oog van ...

Damacota zoekt hoofdtrainer voor 1e elftal seizoen 2022-2023

Damacota is op zoek naar een nieuwe hoofdtrainer voor het seizoen 2022-2023.

Voorbeschouwing 8 & 9 maart

Indien de vooruitzichten voor het weer dit weekend uitkomen, dan zal het met temperaturen ...