Roeland Deuring blijft bij Nieveen

GasselternijveenTrainer Roeland Deuring en het bestuur van v.v. Gasselternijveen zijn overeengekomen dat het contract tussen hen beiden met één seizoen wordt verlengd. Eerder dit jaar sprak een interim-bestuur al uit dat ze Deuring voor de verenging wilden behouden. Eén van de eerste activiteiten van het nieuwe bestuur was de oefenmeester vastleggen voor nog één seizoen. Zowel Deuring als het bestuur van v.v. Gasselternijveen zijn zeer content met deze verlenging.

Deuring zegt nog wel de nodige uitdagingen te zien voor het komende seizoen: “We hebben een smalle selectie, dus iedere versterking is welkom. De komende periode zullen we dan ook pogingen doen om spelers met een verleden bij Gasselternijveen terug te halen. Ik ga ervan uit dat dit een mooie kwaliteitsimpuls gaat opleveren!”

Woortman          AJN MMS

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Trainerscarrousel: SETA geeft Kral een kans

Na een rijke loopbaan als voetballer richt Willy Kral (49) zich op het trainersvak. ...

Alteveer mist topscorer in nacompetitie

Een potje voetbal met een regioteam is Roy de Wijk, topscorer van vierdeklasser Alteveer, ...

Trainerscarrousel

Overzicht van de trainers die blijven of vertrekken bij de clubs in de Kanaalstreek.