Zorgen Onstwedder Boys nemen toe

Onstwedder BoysOnstwedder Boys heeft de eerste competitiewedstrijd van 2015 niet weten te winnen. De ploeg van Fokke de Jonge verloor in Scheemda met 3-2 en blijft daarmee op de voorlaatste plaats staan. Het duel tegen de nummer laatst Scheemda, dat nog maar één punt bij elkaar gevoetbald had, was van groot belang. Bij winst konden de Boys wat meer afstand nemen van de onderste plekken.

Bij rust leidde Onstwedder Boys nog wel met 1-0, door een doelpunt van Robert de Vries, maar in de tweede helft was Scheemda de meest gevaarlijke ploeg. Scheemda scoorde twee keer, waarna Harm Visser via een vrije trap de 2 – 2 binnen schoot. Het was echter Scheemda dat nog een keer wist te scoren en zo de eerste overwinning van het seizoen mocht vieren. Grote man bij Scheemda was Tom Knollema die alle drie de doelpunten maakte. Komende zaterdag speelt Onstwedder Boys thuis tegen SVN ’69 uit Nijeveen, dat momenteel op de achtste plaats staat. Het gat met de Drenten is elf punten.

Bron: Onstwedde.info