Erik Broesder goud waard voor Alteveer

AlteveerHij had dit seizoen nog niet gescoord voor zijn ploeg Alteveer. Maar in de belangrijke wedstrijd tegen Witteveense Boys ’87 was het twee keer raak: de dubbele score van Erik Broesder betekende de welverdiende overwinning voor de geelhemden. Door de winst is de afstand tot de kritieke plaatsen een stukje groter geworden, waardoor handhaving in de vierde klasse gewoon nog in de lijn der verwachting ligt.

De eerste onderlinge wedstrijd eindigde in een stevige nederlaag voor de Groningers, dus was men uit op revanche. Zonder de geschorste Rudy Akpinar, hij kreeg niet minder dan zeven (!) wedstrijden aan zijn broek na de rode kaart tegen Gieten, moest men dit bereiken. En de start was goed te noemen, want binnen vijf minuten promoveerde Erik Broesder een vrije trap van Theo van der Kuilen tot doelpunt. Na de thee werd een overtreding van vleugelverdediger Wolfs bestraft met een vrije trap die door Thijs Uineken werd verzilverd. Het laatste woord was echter aan Erik Broesder: de ervaren kracht kopte de winnende treffer binnen uit een hoekschop.

Erik Broesder kopte de winnende treffer binnen...
Erik Broesder kopte de winnende treffer binnen…

De Jonge Sport

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SETA doet zichzelf tekort tegen Wagenborger Boys

Afgelopen zaterdag mocht het eerste elftal van v.v. SETA aantreden tegen Wagenborger Boys. In Wagenborgen ...

GKC in spektakelstuk langs HHCombi

GKC mocht van geluk spreken dat het na drie kwartier voetballen in Hooghalen ‘slechts’ ...

Terug in de tijd: Sellingen overklast Bareveld

Bareveld kende een vervelende middag tegen Sellingen met een 0-5 nederlaag en twee rode ...