Weekend-overzicht: zaterdagvoetbal

NWVVIn de vijfde klasse F deed NWVV opnieuw van zich spreken: de ploeg van Geert Aalderink won ook haar tweede wedstrijd na de winterstop, waardoor de zwart-blauwen nu al acht (!) wedstrijden op rij in winst hebben omgezet. De slechte start van het seizoen laat zich hierdoor langzamerhand voelen: zonder de vier nederlagen in de eerste vijf wedstrijden hadden de Nieuw-Weerdingers nu volop meegespeeld om de titel. NWVV won afgelopen zaterdag met 4-1 van Nieuw Balinge. Trefzeker waren Peter Stap, Raymond Aardema, Christiaan Klompmakers en Roy Supèr.

MusselMussel is onderhand in de situatie gekomen dat iedere wedstrijd een finale wordt. De vierdeklasser was ook tegen SVBO, toch ook geen hoogvlieger, vooral in de eerste helft duidelijk de mindere ploeg: bij rust was de stand al 1-4. Arjan Raveling had bij een 0-3 stand de treffer van de roodhemden gemaakt. Na de thee werd het verschil zelfs vier treffers, voordat Koen Hoogmoed en opnieuw Arjan Raveling de score een iets beter aanzien gaven. Komende zaterdag zal de kans op punten ook klein zijn, wanneer de Musselkers bezoek krijgen van Willemsoord. Bij deze ploeg speelt Ronnie Berkenbosch, die tot nu toe al 33 (!) keer scoorde. Ter illustratie: Mussel zelf maakte dit seizoen in totaal nog maar 18 treffers.

Onstwedder BoysOok voor Onstwedder Boys lijkt de gifbeker nog niet leeg. Middenmoter Hollandscheveld bleek met 1-5 te sterk voor de oranjehemden. Gelukkig wisten ook concurrenten Scheemda en SCN ook niet te winnen, waardoor de schade niet groter is dan drie punten. Ook op ‘De Boskamp’ was de wedstrijd halverwege al gespeeld: 0-3. In de tweede helft wist Robert de Vries zijn ploeg een beetje terug te brengen in de wedstrijd, voordat de bezoekers nog twee keer trefzeker bleken. Voor FC Kanaalstreek was fotograaf Bé Sterenborg aanwezig in Onstwedde. Bijgaand een impressie: klik op een foto voor een grotere weergave.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

HOC aan kop na winst op bezoek bij Eext

HOC heeft goede zaken gedaan in de vijfde klasse F. De geel-zwarten wisten zelf ...

Westerwolde verliest na strafschoppen van OVC ’21

In een wedstrijd die bol stond van de spanning verloor Westerwolde zondagmiddag de eerste ...