Al vier remises voor Musselkanaal in 2015

mskNa de remise tegen ZFC Zuidlaren staat de teller voor Musselkanaal na zes wedstrijden in 2015 op vier gelijke spelen. Het scoren gaat de mannen van Wilbert Arends vrij lastig af, en dus blijkt het in de praktijk lastig om wedstrijd in winst om te zetten. De huidige vierde plaats in de stand lijkt nu mooi, maar met ploegen onder zich die nog wedstrijden hebben in te halen zouden de groenhemden nog wel eens een een paar plekjes kunnen gaan zakken.

Startblokken
Na het gelijke spel van vorige week tegen Bargeres (0-0), mocht Musselkanaal zondagmiddag aantreden tegen ZFC Zuidlaren. Bij Musselkanaal ontbrak Jeroen Drenth door een schorsing. Musselkanaal kwam goed uit te startblokken en dit leidde direct tot gevaar, door twee prima kopkansen van Robin Schmitz en Rick Berends. De heren werden prima bediend door de voorzetten vanaf de zijkanten en de prima vrije trappen van Gerwin Schmitz. Twintig minuten voor de rust kreeg Musselkanaal een uitstekende kans op de 1-0. Voor de goal van Zuidlaren werd een indirecte vrije trap toegekend door de leidsman uit Staphorst. Echter het terugleggen van de bal door Ferdinand vd Sluis op Jordie Teuben ging niet goed, waarop Zuidlaren de tegenaanval inleidde. In de eerste helft lag het initiatief duidelijk bij Musselkanaal.

Strafschop
In de tweede helft werd Zuidlaren toch gevaarlijk en dit leidde zelf tot een strafschop voor Zuidlaren. Doelman Arjan Scholte-Aalbes ranselde de penalty echter uit de goal. Kort daarop werd een door Mark Bos opgezette counter binnen geschoten door Bos zelf. Zeven minuten voor het eindsignaal scoorde Zuidlaren de 1-1 uit een prima genomen vrije trap. De thuisploeg kreeg zelfs nog de kans op 2-1, maar men sprong zeer slordig met de kansen om. Met deze 1-1 schiet Musselkanaal weinig op aangezien, men nog altijd in de race wil blijven om de derde plek. Volgende mogen de ‘Musselknoalsters aantreden in en tegen Zuidwolde. Dit is een cruciale wedstrijd in de strijd om diezelfde plek. Er een supportersbus mee reizen om de jongens aan te moedigen.

Medawa

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Wildervank schiet half dozijn vol tegen Tiendeveen

Wildervank won met ruime cijfers van hekkensluiter Tiendeveen, al werd het gros van de ...

Veelerveen in tweede helft langs Valther Boys

Veelerveen boekte de eerste overwinning van het seizoen, in eigen huis werd Valther Boys ...