TEVV verslaat koploper Germanicus

logo_tevvTEVV heeft in de kraker tegen Germanicus goede zaken gedaan: in de avondwedstrijd werd de koploper met 0-1 verslagen. Namens de geel-blauwen was Jan-Jaap Wever trefzeker. Na de overwinning is het gat tussen beide ploegen tien punten in het voordeel van Germanicus, maar TEVV heeft nog twee wedstrijden in te halen ten opzichte van de Coevordenaren. Rond de winterstop verloren de mannen van Hans Kamphuis vier wedstrijden op rij: ‘als’ en ‘dan’ tellen niet in de sport, want anders zou deze overwinning wel eens een ticket naar de eerste klasse op kunnen leveren.

Rojer op snelheid
Het eerste kwartier zochten beide partijen naar een goede manier van spelen, waarbij TEVV de eerste ploeg was die de schroom van zich af gooide en kansen afdwong: het was Jurnel Rojer die met zijn snelheid gevaarlijk werd. Eén keer ging zijn inzet naast, en één keer bracht de Coevorder doelman redding. Voor de rust was het wel raak voor de Mondkers toen Jan-Jaap Wever die een corner tot doelpunt promoveerde.

Corners
Na rust bracht de trainer van Germanicus een aantal tactische wijzigingen aan in zijn ploeg, waardoor TEVV meer onder druk kwam te staan. Voor de bezoekers was het prettig om te weten dat men in de tweede helft kon rekenen op de kwaliteiten van Benjamin Mazeau, want de vervanger van Wim Kok bleek steeds een hinderlijke sta in de weg. Namens TEVV had Faizel Slagveer dè kans op de 0-2, maar van dichtbij kon Slagveer de bal niet over de doellijn werken. Het slotoffensief dat Germanicus daarna losliet op de verdediging van Mazeau leverde vervolgens niets meer op dan vijf corners.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Valthermond pakt periodetitel na jongensboek

“Dit lijkt wel een jongensboek,” stamelde Edwin Drenth in de armen van een dolblije ...

SC Stadskanaal op weg naar de nacompetitie

Op sportpark ‘Het Pagedal’ stond voor Stadskanaal de wedstrijd tegen het laag geklasseerde Protos ...

Mussel verliest topper van VCG

Mussel verloor van concurrent VCG, waardoor de titelstrijd weer open ligt.