Foppe de Haan naar Gieterveen

GieterveenOp vrijdagavond 17 april verzorgt voetbalicoon Foppe de Haan een lezing in de kantine van v.v. Gieterveen. De Haan was de langstzittende trainer bij SC Heerenveen en tevens trainer van Jong Oranje, waarmee hij het Europees Kampioenschap wist te winnen. Ook plaatste hij zich voor de Olympische Spelen in Peking. Daarna was hij onder meer trainer van Ajax Cape Town in Zuid-Afrika.

Alle Gieterveners en omwonenden zijn op deze avond van harte welkom voor een lezing waarin Foppe de Haan zal vertellen over zijn belevenissen in de voetbalwereld. Wij hopen jullie te zien op 17 april vanaf 20.00 uur voor en gezellige en wellicht ook nog een leerzame avond!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Patrick Pieterman nieuwe hoofd keeperopleiding Stadskanaal

Patrick Pieterman volgt Stoffer Bakker op als hoofd keeperopleiding bij SC Stadskanaal.

Protos Weering: indeling voorronde

De organisatie van het vermaarde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi is er vroeg bij: het heeft de ...