Foppe de Haan naar Gieterveen

GieterveenOp vrijdagavond 17 april verzorgt voetbalicoon Foppe de Haan een lezing in de kantine van v.v. Gieterveen. De Haan was de langstzittende trainer bij SC Heerenveen en tevens trainer van Jong Oranje, waarmee hij het Europees Kampioenschap wist te winnen. Ook plaatste hij zich voor de Olympische Spelen in Peking. Daarna was hij onder meer trainer van Ajax Cape Town in Zuid-Afrika.

Alle Gieterveners en omwonenden zijn op deze avond van harte welkom voor een lezing waarin Foppe de Haan zal vertellen over zijn belevenissen in de voetbalwereld. Wij hopen jullie te zien op 17 april vanaf 20.00 uur voor en gezellige en wellicht ook nog een leerzame avond!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FC Kanaalstreek Eredivisietoto Speelronde 20

Voor de volgende negen wedstrijden dient een voorspelling gedaan te worden door de deelnemers.

Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is verheugd te kunnen melden dat het in de ...

FC Lewenborg stelt oude bekende aan als hoofdtrainer

FC Lewenborg heeft twee oude bekenden aangesteld als trainers van de eerste en tweede ...