Bekerstunt in Ter Apel?

Ter Apel '96Zaterdag 4 april zal sportpark ‘t Heem in Ter Apel in het teken staan van de bekerkraker tussen het tweede elftal van de roodhemden en het tweede elftal van Urk. Inzet van het duel is een plaats in de halve finale van het bekertoernooi. Rudie Bergman, speler van Ter Apel is enthousiast over de komende uitdaging: 

Na een overweldigende prestatie tegen hoofdklasser Alcides 2, gaan de mannen van zondag 2 opnieuw de strijd aan met een hoofdklasser: Urk 2. Onder het mom: “het zal wat zijn”, gingen de heren de strijd aan tegen Alcides 2. Nu een ronde verder en met Urk 2 op het programma beginnen de grollen en grappen weer te komen. “Het zal wat zijn.”, iedereen van het team zit er vol van. 

Alle voorbereidingen zijn getroffen en ‘imponeren’ wordt het woord van deze middag. Gaat Urk ons onderschatten net zoals Alcides deed? Van eigen kracht uitgaan wordt er breed grijnzend gezegd. Maar wat is onze specialiteit en waarmee kunnen wij Urk gaan verrassen? Strijdlust en vechten voor elke meter op het veld zal deze middag centraal staan. Zal dit voldoende zijn of is er meer nodig? Geluk, toeval, en een slechte dag van Urk? Wat het ook mag zijn, wij zullen tot het gaatje gaan. Wij hebben niets te verliezen, Urk daarentegen wel.

Elke wedstrijd heeft iets bijzonders, zo ook deze waar wij onze kracht gaan putten uit de twaalfde man. Dus eenieder die ons wil komen aanmoedigen is van harte welkom. Wij zorgen voor het verrassingselement, en hopen op jullie aanmoediging en toejuiching. Kom op tijd, zullen we zeggen. Er wordt om 14:30 uur afgetrapt!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

TransferTalk: oud-Titaan naar Valthermond

Jaarlijks veranderen diverse spelers én trainers in de zomerstop van club. FC Kanaalstreek zal ...

SPW zet samenwerking voort met Jeroen Wiegman en Frans Smit

SPW heeft zowel met Jeroen Wiegman als Frans Smit voor twee seizoen verlengd.