Vrolijk passen: Buinerveen – Buinen

B-BVrolijk Pasen? Vrolijk passen! Het Paasweekend staat in het teken van dubbel voetbalprogramma. Dat wil zeggen voor een aantal Kanaalstreek-clubs. Verdeeld over twee wedstrijddagen (zaterdag en maandag) dertig (!) gehele wedstrijden en één uit te spelen wedstrijd: dat is het restant van de gestaakte wedstrijd PJC – SPW. Onder de 31 affiches bevinden zich vijf Kanaalstreek-derby’s. Eén daarvan is het duel in de vijfde klasse F tussen Buinerveen en Buinen.

De inzet van het duel is de dertiende plaats in 5F: Buinerveen staat momenteel laatste met negen punten, waar Buinen met één punt meer een plaatsje hoger op de ranglijst staat. Buinerveen heeft nog een wedstrijd in te halen, dus in principe hebben de blauwhemden de betere papieren om zonder rode lantaarn het seizoen af te sluiten. Op 12 oktober 2014 speelden de ploegen ook al tegen elkaar: Buinerveen won met 0-1, door een treffer van Mark Middeljans. FC Kanaalstreek voelde een speler van zowel Buinerveen als Buinen aan de tand:

Naam: Dennie Kohl, 25 jaar
Club: Buinerveen
Positie: aanvallende middenvelder

Dennie Kohl...
Dennie Kohl…

Persoonlijke ambities: Ik heb het erg naar mijn zin bij Buinerveen, maar ik hoop dat we volgend seizoen wel in de middenmoot kunnen eindigen.
Beste speler Buinen: In de eerste wedstrijd tegen Buinen vond ik Marcel Vedder erg goed spelen.

Beste speler Buinerveen: Neil Hendriks, Ate de Vries en de gebroeders Middeljans zijn wat mij betreft jongens die er boven uit steken bij ons. Deze mannen kunnen een elftal op sleeptouw nemen.
Grote kracht Buinen: In de afgelopen zomerstop heeft Buinen minder mutaties gekend dan Buinerveen. Dit zorgt voor meer vastigheid: iets wat bij ons mist. Dat is het voordeel dat Buinen ten opzichte van ons heeft.
Grote kracht Buinerveen: Dat we er, ondanks de tegenvallende resultaten, iedere wedstrijd volledig voor gaan. Daarnaast hebben we veel steun aan de vaste groep supporters die iedere wedstrijd langs de lijn staan!

Voorspelling Buinerveen – Buinen: 2-1


Naam:
 Nick Jeuring, 23 jaar

Club: Buinen
Positie: vleugelaanvaller

Nick Jeuring...
Nick Jeuring…

Persoonlijke ambities: Met Buinen meedoen om de bovenste plaatsen. Daarnaast van grotere waarde zijn voor het team met doelpunten en assists.
Beste speler Buinen: Met aanvoerder Michiel Vedder hebben we een sterke centrale middenvelder die elke wedstrijd tot het uiterste gaat om een goed resultaat neer te zetten. Daarnaast zijn Marcel Vedder en ik de laatste tijd samen goed op dreef waardoor we meer tot scoren komen dan in de eerste seizoenshelft.

Beste speler Buinerveen: Mark Middeljans. Hij is al jaren een gevaarlijke spits in onze klasse en heeft ervaring met het spelen van deze derby’s.
Grote kracht Buinen: Onze grote kracht ligt in het collectief.
Grote kracht Buinerveen: Ik denk dat bij Buinerveen ook de kracht in het collectief ligt. Al denk ik wel dat Mark Middeljans een belangrijke speler is die het verschil kan maken tussen winst en verlies.

Voorspelling Buinerveen – Buinen: 1-2

VHC2                 Vedder

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Rowin Schuiling: “SC Stadskanaal naar de 1e klasse tillen”

Rowin Schuiling wil in de komende jaren met SC Stadskanaal naar de 1e klasse.

Elvis Hedzic: “Verliezen van Annen is geen optie.”

Elvis Hedzic rekent op de steun van het Gieten publiek in de derby tegen ...