SPWHet gehavende SPW leed afgelopen zondag duur puntverlies tegen SC Roswinkel, waardoor zowel het kampioenschap als de tweede periode uit beeld zijn. De blauwhemden hadden veel moeite met de defensief ingestelde Drentse ploeg en verloren in eigen huis met 1-2.

Binnenkant paal
Zonder de geschorsten Benjamin Eling, William van der Sluis en Jordie Hoeksema begon SPW sterk en creeërde men kansen aan de lopende band. Zoals wel vaker dit seizoen werden deze niet benut en waren het de gasten die na een klein half uur uit het niets op voorsprong kwamen. Doelman Hoezen taste mis na een vrije bal waarna de bal werd binnen gekopt: 0-1. Verder dan een kopbal op de binnenkant van de paal van Henry Meijerman kwamen de Knoalsters in de eerste helft niet.

Kansrijke kopbal
In de tweede helft groef Roswinkel zich in en gokte men op de counter. SPW was naarstig op zoek naar de gelijkmaker, maar in plaats daarvan viel een doelpunt aan de andere kant. Zo keek de thuisploeg tegen een 0-2 achterstand aan en vloeide het geloof een beetje weg. In de 69e minuut schonk invaller Bastiaan Hebels zijn ploeg weer wat hoop door uit een vrije trap de 1-2 binnen te schieten en was er nog tijd genoeg voor de gelijkmaker. Deze kwam er helaas niet, want behalve een kansrijke kopbal van A- junior Plat werd SPW de laatste 20 minuten niet meer gevaarlijk en gingen de punten mee naar Roswinkel.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Pekelder Boys verrast koploper

Op voorhand was duidelijk dat de meest scorende ploeg en koploper Nieuw Roden een ...

SPW niet opgewassen tegen Bareveld

Vijfdeklasser SPW was bezig aan een goede reeks en dus werd reikhalzend uitgekeken naar ...

Overzicht zondag 4e klasse C: PJC verliest topper, Bareveld wint kelderkraker

PJC verloor de topper tegen Engelbert, Bareveld deed onderin goede zaken met een overwinning ...