SPWHet gehavende SPW leed afgelopen zondag duur puntverlies tegen SC Roswinkel, waardoor zowel het kampioenschap als de tweede periode uit beeld zijn. De blauwhemden hadden veel moeite met de defensief ingestelde Drentse ploeg en verloren in eigen huis met 1-2.

Binnenkant paal
Zonder de geschorsten Benjamin Eling, William van der Sluis en Jordie Hoeksema begon SPW sterk en creeërde men kansen aan de lopende band. Zoals wel vaker dit seizoen werden deze niet benut en waren het de gasten die na een klein half uur uit het niets op voorsprong kwamen. Doelman Hoezen taste mis na een vrije bal waarna de bal werd binnen gekopt: 0-1. Verder dan een kopbal op de binnenkant van de paal van Henry Meijerman kwamen de Knoalsters in de eerste helft niet.

Kansrijke kopbal
In de tweede helft groef Roswinkel zich in en gokte men op de counter. SPW was naarstig op zoek naar de gelijkmaker, maar in plaats daarvan viel een doelpunt aan de andere kant. Zo keek de thuisploeg tegen een 0-2 achterstand aan en vloeide het geloof een beetje weg. In de 69e minuut schonk invaller Bastiaan Hebels zijn ploeg weer wat hoop door uit een vrije trap de 1-2 binnen te schieten en was er nog tijd genoeg voor de gelijkmaker. Deze kwam er helaas niet, want behalve een kansrijke kopbal van A- junior Plat werd SPW de laatste 20 minuten niet meer gevaarlijk en gingen de punten mee naar Roswinkel.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SPW wint ook op zaterdagavond

Gaat het dit seizoen dan eindelijk gebeuren voor SPW? De blauwhemden maken nog steeds ...

Nieuw Buinen laat punten liggen bij SVBO

Nieuw Buinen heeft in de uitwedstrijd tegen SVBO twee punten laten liggen. Het puntverlies ...

Terug in de tijd: Ongeslagen SPW veroordeeld tot de nacompetitie

SPW hield de ongeslagen status vast tegen Wedde en kan zich opmaken voor de ...