Fotoverslag: Kap in, Valthermond

Bij de eerste kans was het direct raak: zelf won Valthermond de uitwedstrijd tegen Sleen (0-5) en Raptim liet Titan struikelen. En dus is Valthermond kampioen!! In de wedstrijd tegen de laagvlieger stonden de blauw-witten al bij rust op een comfortabele 0-3 voorsprong. De vijf doelpuntmakers in Sleen waren Alwin Braakman, Theo Gennissen, Lars Baas, Edwin Drenth en Gydo Buurman. In de loop van de tweede helft bleek Titan tegen een nog grotere, niet te repareren, achterstand aankeek: het feestgedruis kon losbarsten. Dankzij Bennie Schlimbach kunnen wij onderstaand fotoverslag presenteren. En het bleef nog lang onrustig in Valthermond…

vuurboom-zandstra

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Zwaarbevochten overwinning voor Nieuw Buinen

Na de eerste overwinning van vorige week op Rolder Boys was het voor Nieuw ...

Sellingen sleept punt uit het vuur tegen Heiligerlee

Sellingen keek tegen een 0-2 achterstand aan, maar wist deze in de laatste tien ...

VKW brengt Valthermond de eerste nederlaag toe

Onder applaus verlieten de VKW spelers het veld. De koploper was zojuist met 2-1 ...