Fotoverslag: Kap in, Valthermond

Bij de eerste kans was het direct raak: zelf won Valthermond de uitwedstrijd tegen Sleen (0-5) en Raptim liet Titan struikelen. En dus is Valthermond kampioen!! In de wedstrijd tegen de laagvlieger stonden de blauw-witten al bij rust op een comfortabele 0-3 voorsprong. De vijf doelpuntmakers in Sleen waren Alwin Braakman, Theo Gennissen, Lars Baas, Edwin Drenth en Gydo Buurman. In de loop van de tweede helft bleek Titan tegen een nog grotere, niet te repareren, achterstand aankeek: het feestgedruis kon losbarsten. Dankzij Bennie Schlimbach kunnen wij onderstaand fotoverslag presenteren. En het bleef nog lang onrustig in Valthermond…

vuurboom-zandstra

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Stadskanaal maakt het zichzelf moeilijk tegen LEO

Stadskanaal heeft na de nederlaag van vorige week in de topper tegen Dalen de draad ...

Denny Feiken kan niet langs de kant staan

Voor SC Stadskanaal verloopt het seizoen nog niet als gewenst. De ambitieuze derdeklasser wil ...