Opnieuw een slechte beurt voor Nieveen

GasselternijveenHet seizoen van Gasselternijveen, dat al geen genot was voor de spelers en supporters, lijkt als een nachtkaars uit te gaan. Na de 1-0 nederlaag in en tegen IJhorst hebben de roodhemden alweer vijf wedstrijden op rij niet gewonnen. In de laatste drie wedstrijden wordt nog gespeeld tegen drie Kanaalstreek-clubs, waaronder buurman GKC: wellicht dat dit de spelers nog kan inspireren tot grootse daden.

Gewijzigde basiself
Trainer Roeland Deuring moest ten opzichte van de vorige wedstrijd, tegen HHCombi, zijn elftal op twee plaatsen wisselen. Hij wisselde echter meer, want Peter de Geus, Gerry van der Aa en Adri Meijer keerden terug in de basiself. IJhorst is koploper en moest winnen om deze plaats te behouden. Door vanaf het eerste fluitsignaal druk te zetten, dacht men dit te kunnen bereiken. Het grootste wapen naast het druk zetten, was de snelheid van de voorwaartsen. Ondanks een vleug van buitenspel werd een steekpass goedgekeurd, waarna Diedward Vos oog in oog langs Rolf Bies tegen de touwen schoot. 

Korte invalbeurt
Ook in de tweede helft was IJhorst de sterkere ploeg, ondanks dat Gasselternijveen nu wel iets meer tegengas kon geven. Beide ploegen scoorden evenwel niet meer. Tegenvaller voor de bezoekers was de invalbeurt van Henk-Jan Vonk: de linkspoot viel in, maar moest na een korte beurt van tien minuten weer naar de kant. De oorzaak was een verdraaide knie. Of Vonk komende zaterdag in de burentwist met GKC (zaterdag, 18:00 uur, red.) van de partij is, moet worden afgewacht.

banner_gnv1

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde heeft de titel voor het grijpen

Drie punten. Dat is hetgeen Westerwolde en de vierde klasse van elkaar verwijderd zijn. ...

Titan start bekercampagne met klinkende zege op Musselkanaal

Titan is het bekertoernooi uitstekend begonnen met een ruime zege op Musselkanaal.

Musselkanaal blijft in de race voor de derde periode

De wedstrijd tussen Musselkanaal en Bargeres werd deze speelronde al op zaterdagavond gespeeld. En ...