Ter Apel ’96 op kunstgras goed uit de verf

Ter Apel '96In het Paasweekend won Ter Apel ’96 met 9-1 van Valther Boys. Nadien verspeelden de roodhemden in twee wedstrijd vier punten, waardoor de tweede plaats over werd gedaan aan Gieten. Deze ploeg is aan een sterke reeks bezig en lijkt de tweede plaats, die recht geeft op directe promotie niet meer uit handen te geven. Ter Apel kan zich derhalve opmaken voor de nacompetitie. In de aanloop naar het toetje was Pekelder Boys te gast.

Kunstgras
En dat beviel de mannen van Rik Udema goed. Zoals vaak dit seizoen is het verschil in de resultaten bij de grensdorp-bewoners groot, afhankelijk van de ondergrond. Want op het eigen kunstgras staat er bij tijd en wijle geen maat op de ploeg. Zo ook tegen Pekelder Boys, dat ietwat teleurstellend meedraait in de middenmoot van de vierde klasse. Uiteindelijk stokte de teller bij zeven, maar wanneer de mannen van Udema iets scherper waren geweest, hadden de dubbele cijfers gehaald kunnen worden.

Genieten geblazen
Voor de toeschouwers was er voldoende om van te genieten: onder andere twee goals van flankflitser Garik Ghazarjan, en ook Joey, zoon van kampioenstrainer Harris Huizingh, deed een duit in het zakje. De overige treffers kwamen op naam van clubtopscorer Roy Hooiveld, Thijs Over, Dennis Stuurwold en Wouter Heslinga. De komende wedstrijd van Ter Apel zullen in het teken staan van heel blijven. En heel stiekem hopen op een inzinking van Gieten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mussel is ook Wildervank de baas

Het gaat SV Mussel momenteel voor de wind. De ambitieuze vijfdeklasser is bezig aan ...

Titan moet op herhaling na nederlaag tegen Read Swart

Titan wist niet te winnen van Read Swart en heeft donderdag nog een nieuwe ...