Buinen niet opgewassen tegen HOC

buinen-hocDoor een overtuigende 0-3 overwinning op Buinen blijft HOC koploper IJhorst nog steeds op de hielen zitten. Buinen daarentegen heeft alleen Buinerveen nog onder zich en zal dit zo willen houden tot na de laatste speeldag. De Kanaalstreek-derby tussen beide geel-zwarte ploegen was behoorlijk eenzijdig, maar Buinen wist nog wel lang overeind te blijven.

Slap verdedigen
Tot drie minuten voor rust stond het nog 0-0, maar na twee keer slap verdedigen werd met een 0-2 tussenstand de kleedkamer opgezocht. Na een uur spelen werd eindstand op 0-3 bepaald, maar de score had nog hoger uit kunnen vallen wanneer de spitsen van HOC iets zorgvuldiger waren geweest. De doelpunten namens de geelhemden werden gemaakt door Gerard Eefting, Luca Klaar en Chris van Ewijk. Onderstaande foto’s zijn gemaakt door Andries Middelbos.

- Banner Buinen

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Individuele fouten nekken GKC

Het lijkt een terugkerend probleem te worden bij GKC: zelf leuk meevoetballen, maar na ...

Tiental Ter Apel ruim langs Pekelder Boys

De prestaties van SC Stadskanaal in de vierde klasse D worden veelvuldig geprezen, maar ...