Titan nog niet uit degradatiezorgen

Het blijft dit seizoen behelpen voor Titan. Na de nederlaag van vorige week in de derby tegen CEC, bleken de Nieuw-Weerdingers niet opgewassen tegen Sleen. In eigen huis werd er met 1-3 verloren en hierdoor zijn de rood-witten nog steeds allerminst veilig. Er zullen punten moeten worden gepakt. Een mooie gelegenheid hiervoor is de komende Kanaalstreek-derby tegen Ter Apel ’96. 

Extreem bebloed
Titan moest het deze middag stellen zonder de nog steeds geblesseerde keeper Remon Poede. Daarnaast was Harm Jan Moesker afwezig door een schorsing. Er vielen in de eerste helft een aantal kansjes te noteren, maar gescoord werd er nog niet. Dit gebeurde na de rust wel en op wat voor manier. Kelvin Jager was de maker van de 0-1, door de bal vanaf grote afstand over doelman Tom Smidt te schieten. De thuisploeg probeerde het hierna wel, maar kon niet voorkomen dat Ruud Anninga vanuit een corner de 0-2 kon scoren. De scheidsrechter zag een geldig doelpunt, maar het extreem bebloede gezicht van Mark Baas getuigde van een overtreding.  

Mentaliteit tonen
Jos Smidt maakte vervolgens vrij vlot de aansluitingstreffer, echter was het Kelvin Jager die met zijn tweede van de middag de wedstrijd besliste: 3-1. Zo ging de jonge ploeg weer onderuit en wordt het tijd om mentaliteit te tonen. Wanneer de hele ploeg een voorbeeld neemt aan Klaas Anne Postmus en Rick Hendriks, die strijden voor elke meter, dan moet lijfsbehoud mogelijk zijn. 

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Buinen komt handen en voeten tekort

In de laatste wedstrijd voor de winterstop mocht Buinen aantreden tegen EHS ’85. De ...