Degradatie lijkt onafwendbaar voor Mussel

MusselMussel speelde afgelopen zaterdag knap gelijk tegen De Griffioen, maar lijkt ondanks dat toch af te stevenen op degradatie. De achterstand op nummer voorlaatst Smilde ’94 is drie punten en met wedstrijden tegen onder andere koploper Elim lijkt de afdaling richting vijfde klasse onafwendbaar.

Vingertoppen
Mussel kwam deze middag nog wel op voorsprong via Niels Teuben, die na een onachtzaamheid achterin zomaar het doel van keeper Pattipawaej onder vuur kon nemen. Via de vingertoppen van de doelman belandde de bal in het net en was de 1-0 een feit. De thuisploeg had het moeilijk met De Griffioen, dat meerdere kansen kreeg om de stand gelijk te trekken. Na een half uur kwamen zij dan ook op gelijke hoogte door Remco de Poel die een vrije trap promoveerde tot doelpunt.

Hard werken
Ook na rust waren de gasten de betere ploeg en kon Mussel niet veel anders dan hard werken en hopen dat er geen tegengoal meer zou vallen. Ondanks vele snelle aanvallen van de Griffioen bleef de stand gelijk en kreeg ook de thuisploeg de ruimte en de mogelijkheden om alsnog drie punten te pakken. Deze leverden echter niets op, waardoor het duel eindigde in 1-1.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website