Titan verspeelt titel in Coevorden

TitanDe kans op het kampioenschap was al vrij klein voor Titan en na de nederlaag tegen Raptim ging de titel definitief naar Valthermond. De Nieuw-Weerdingers kwamen nog wel op voorsprong en kregen kansen op 0-2, maar zij moesten uiteindelijk hun meerdere erkennen in de Coevordenaren: 4-2. De rood-witten kunnen zich nu opmaken voor de nacompetitie, om alsnog promotie af te kunnen dwingen.

Paal
Zoals gezegd kwam Titan nog wel op 1-0. Het was Marco Wolters die na iets meer dan een half uur de score opende, na een steekpass van Willem Prins. Een minuut later had de marge al op twee kunnen staan, ware het niet dat Titan de paal raakte. Raptim bood de gasten goed partij en kwam in de 43e minuut via een vrije bal van Arnold Malkus langszij: 1-1. Op slag van rust werd het zelfs nog 2-1 via Remco Bosman, die een mooie actie van Marnix Lefering doeltreffend afrondde en zodoende ging Titan met een achterstand de rust in.

Ten aanval
Binnen vijf minuten in de tweede helft leek Raptim het duel in het slot te gooien en waande Valthermond zich waarschijnlijk al kampioen. Lars Meppelink was de maker van de 3-1. De gasten gaven zich echter nog niet gewonnen en trokken weer ten aanval. In de 52e minuut stuitten zij nog op keeper Bunskoek, maar drie minuten later was het dan alsnog raak. Willem Prins was weer de aangever en Harm Jan Moesker was de maker van de aansluitingstreffer: 3-2. Titan ging hierna uiteraard vol op de aanval spelen, om alsnog een resultaat te behalen, maar het was Raptim dat de wedstrijd besliste. Lars Meppelink schoot een vrije bal vanaf de rand van het strafschopgebied in de rechterbovenhoek en bepaalde daarmee de eindstand op 4-2.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Gieterveen verliest van kampioen Bellingwolde

De drukke 'Engelse Weken' lijken hun tol te eisen voor Gieterveen. Steeds meer spelers ...

GKC wint eerste competitiewedstrijd op bezoek bij Pekelder Boys

GKC won de uitwedstrijd tegen Pekelder Boys, het werd uiteindelijk een nipte overwinning.

Musselkanaal onderuit bij EMMS

Musselkanaal verloor van EMMS en moet de nacompetitie in.