SPW verspeelt kansen op promotie

SPWHet seizoen lijkt als een nachtkaars uit te gaan voor SPW uit Stadskanaal. Zondagmiddag werd er voor de vierde keer op rij puntverlies geleden, ditmaal tegen concurrent Wedde. De thuisploeg won met 4-2 en daarmee zijn de kansen op promotie voor de Knoalsters verkeken.

Afstandsschot
Het begin van de wedstrijd was voor de thuisploeg, dat veelal het balbezit had. SPW leunde wat meer achterover, zonder gevaarlijk te worden. Na een half uur spelen werd Wedde echt gevaarlijk en was het ook gelijk raak via Jasper Reininga: 1-0. En waar je verwachtte dat Wedde door zou drukken, was het SPW dat binnen twee minuten weer op voorsprong stond. Eerst was het Benjamin Eling die met een afstandsschot de gelijkmaker binnen schoot en vervolgens was het Jordie Hoeksema die van dichtbij de 1-2 binnen kon tikken. Deze voorsprong konden de mannen van Henry Meijerman niet meenemen de rust in, want het was wederom Reininga die scoorde en beide ploegen op gelijke hoogte bracht.

Voordeel
Na rust was het over met SPW en ging Wedde vol overgave op zoek naar een nieuwe voorsprong. Weer leek Reininga te gaan scoren, maar hij werd onderuit gehaald in de zestien. De scheidsrechter zag dat de bal voor de voeten rolde van Jan Blaauw en gaf voordeel, waarna de ervaren spits de 3-2 binnen schoot. De gasten konden in het verloop van de tweede helft amper meer gevaarlijk worden en het waren de groenhemden die de wedstrijd in het slot gooiden. Richard Buirs was de maker van de 4-2, wat tevens ook de eindstand was.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Borger laat zevenklapper afgaan in Angelslo

Afgelopen zaterdag stonden Borger en SC Angelslo voor de tweede keer dit seizoen tegenover ...

SETA weet weer wat winnen is

SETA mocht afgelopen zaterdag aantreden tegen het uitstekend presterende Damacota. Een wedstrijd waar SETA ...

NWVV speelt gelijk tegen SVBO zaterdag

Een gelijkspel voor NWVV, dat nog een kans heeft op de volgende ronde van ...