Buinerveen krijgt te weinig in Pesse

BuinerveenBuinerveen verloor afgelopen zondag op bezoek bij Pesse, wat alweer de vijfde opeenvolgende wedstrijd zonder winst betekende. De gehavende ploeg van Ludie Hulshof miste ook deze middag vijf selectiespelers en incasseerde een kleine nederlaag: 2-1. Met slechts twee wisselspelers op de bank begon Buinerveen zwak aan het duel en binnen twee minuten lag de bal al in het net. Pesse scoorde vanuit een corner, welke bij de eerste paal binnen werd gewerkt. Na een half uur werd de stand op 2-0 gezet en met deze tussenstand gingen beide ploegen ook de rust in.

Meer verdiend
Na rust liep het wat beter bij de gasten, waar Ludie Hulshof in de rust de boel op scherp zette. De blauwhemden speelden feller en nauwkeuriger en lieten zien minimaal voor een gelijkspel te gaan. Dit leek er dan ook wel in te zitten, zeker nadat men in de 49e minuut de aansluitingstreffer maakte. Een mooie voorzet van Neil Hendriks werd door Dennis Middeljans via de lat over de lijn geschoten, althans zo oordeelde de scheidsrechter. Dezelfde Dennis Middeljans kreeg nog twee grote kansen in de tweede helft, maar kwam helaas niet meer tot scoren. Zo bleven de punten in Pesse, waar Buinerveen misschien meer had verdiend.

Er had voor Buinerveen wellicht meer ingezeten tegen Pesse
Er had voor Buinerveen wellicht meer ingezeten tegen Pesse…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Sellingen verslaat concurrent Gieterveen

Voor Sellingen en Gieterveen was het afgelopen zondag aanhaken of afhaken en na afloop ...

Bertjan Smit: “Valthermond kan voor een prijsje gaan”

Officieel rolt de bal weer, wordt er gezegd als het nieuwe seizoen begint met ...