Duur puntverlies voor Sellingen bij SPW

Spw-SelDe wedstrijd in Stadskanaal tegen SPW is er één waar de geel-zwarten geen goede herinneringen aan beleven. Ook nu niet, want de ploeg van Arend Scholtens bleef steken op een 2-2 gelijkspel. En dat was toch wel een tegenvaller, gezien de 0-2 voorsprong halverwege de eerste helft. Door het puntverlies moesten de Sellingers niet alleen het kampioenschap aan Westerwolde laten, maar raakte het ook achterop in de strijd om de tweede plaats. 

De dubbele voorsprong kwam tot stand door treffers van Ben Bos en Gerard Potze. Beide keren werden slippertjes in de verdediging van de gastheren afgestraft. Maar de bezoekers blijken dit seizoen niet altijd de luxe van een marge van twee doelpunten te kunnen dragen. En dus kon trainer Scholtens niet rustig achterover zitten op de bank. En dat bleek gegrond, want nog voor de thee zorgde Benjamin Eling er met een vrije trap voor dat de marge kleiner werd. Na de rust veranderde het spelbeeld: SPW koos voor een directere speelstijl. Dit sorteerde niet direct effect, want de geel-zwarte defensie verwerkte de lange ballen afdoende. Sellingen probeerde het in de omschakeling, maar werd niet echt dreigend. En tot slot kreeg het zelfs de deksel op de neus, en kreeg SPW haar verdiende loon: Bram Poelman mocht in de slotfase van de wedstrijd de 2-2 tegen de touwen koppen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like