Sponsornieuws!

De redactie van FC Kanaalstreek is verheugd te kunnen melden dat het in de vorm van Juridisch Adviesbureau Noord uit Gasselte onlangs een nieuwe adverteerder heeft vast kunnen leggen! Sportverenigingen uit de Kanaalstreek profiteren mee, want Juridisch Adviesbureau Noord biedt ondersteuning bij het schrijven van verweerschriften. En profiteer ook van het wekelijkse, gratis (!) spreekuur…

Interesse?
Ook geïnteresseerd in een advertentie die maandelijks door 30.000 unieke bezoekers wordt gezien? Dat kan al voor € 6,25 per maand! Neem vrijblijvend contact op met FC Kanaalstreek: redactie@fckanaalstreek.nl.

Neem gerust een kijkje op onze ‘vrienden’-pagina om meer te lezen over deze en andere adverteerders.

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Transfertalk: Deadline Day

Overzicht van de transfermutaties in de Kanaalstreek.

SC Stadskanaal zoekt voetbalsters!

SC Stadskanaal is op zoek naar voetbalsters! Op dit moment zijn er wekelijks acht ...