Raymond Duitscher Toernooi

RD ToernooiDit weekend staat alweer voor de tweede keer het Raymond Duitscher Toernooi op het programma op de voetbalvelden van NWVV/Titan in Nieuw Weerdinge. Bij deze editie heeft de organisatie het aangedurfd om flink uit te breiden in vergelijking met vorig seizoen. De traditionele afsluiting van het voetbalseizoen bij NWVV/Titan zal dit jaar aangedaan worden door ongeveer vijftig teams! Veelal zijn deze teams afkomstig van verenigingen uit de Kanaalstreek maar ook de regio er vlak buiten is aanwezig op het jeugdtoernooi, vernoemd naar aanvoerder van nieuwbakken tweedeklasser Titan.

Alle jeugdteams van NWVV/Titan zullen de strijd aangaan tegen leeftijdsgenoten van de verenigingen Valthermond, CEC, Gieten, Musselkanaal, Bargeres, SPW, FC Ter Apel, TEVV, Roswinkel en Stadskanaal. Daarnaast is er zoals vorig jaar de Job Bakker Penaltybokaal, deze jaargang voor de D-, C-, B-, en A-categorieën. Ondanks een aantal afmeldingen op het laatste moment is het gelukt om veel wedstrijden in te plannen met een sterk regionaal karakter. Daarnaast zal er door de hulp van sponsoren en vrijwilligers een sfeervol randgebeuren plaatsvinden op het sportpark aan de Raiffeisenstraat.

Vrijdag is er vanaf 18:30 uur plek voor de dames-elftallen en de meisjes C. Zaterdag begint het toernooi om 9:00 uur met de F-categorie en aansluitend de D- en B-junioren. De zondag start met de E-junioren en vervolgens de C- en A-categorie.

Kijk voor meer informatie op rdtoernooi.nl

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Geert Aalderink verlengt bij Sellingen

Sellingen en Geert Aalderink zetten de samenwerking voort in het seizoen 2022-2023.

GKC heeft een nieuwe trainer

Na het vroegtijdige vertrek van Erik Elling zat vijfdeklasser GKC enige tijd zonder hoofdtrainer. ...

Amateurvoetbalseizoen in 2022 wederom eind augustus van start

De data voor de start van het nieuwe voetbalseizoen 2022/2023 zijn bekend gemaakt door ...