Jeugdteam Kanaalstreek schiet het dozijn vol

Na een lange voorbereiding en voorspoedige reis dan eindelijk de echte start van de Italy International Cup 2015. Om 10:30 uur wordt er afgetrapt voor de wedstrijd tegen AC Bellaria Igea Marina, die in hun eigen stadion mogen aantreden. Al snel blijkt dat de Hollandse talenten veel meer in hun mars hebben dan de Italiaanse tegenstanders. Zenuwen zorgen er echter voor dat de eerste goal een tijd op zich laat wachten. Als Mike Reuvers echter weer eens langs zijn directe tegenstander snelt is het Daan Stam die beheerst afrondt. Nadat het Jeugdteam nog diverse kansen laat liggen, is het op slag van rust Patrick Bults die een verre pass van Rick Hendriks op waarde inschat en de score verdubbeld.

Daan Stam - Ter Apel '96
Man van de wedstrijd: Daan Stam

Tempo omhoog
Na de pauze gaat het hard. De Italianen, inmiddels uitgedund tot negen man, komen handen en voeten te kort en het team van trainers Gennissen en Nijgh voert de score gestaag op. Niemand is zelfzuchtig en uiteindelijk stopt de teller bij het volle dozijn. Erwin Wardenburg, Mike Reuvers (2x), Peter Orsel (2x), Daan Stam, Demy te Velde (2x) en Dion van der Laan, (2x) laten het net bollen. Verdedigend komt het team geen moment in de problemen en doelman Patrick Pieterman hoeft op een terugspeelbal na dan ook niet in actie te komen.

Flitsende start
Een meer dan flitsende start derhalve van het Jeugdteam, al moeten er ook niet al te veel conclusies aan deze monsteroverwinning gehangen worden. Daarvoor was de tegenstand te zwak. Dat het met het scorend vermogen echter wel goed zit is duidelijk. Man van de wedstrijd was Daan Stam. De rossige middenvelder heeft wellicht het meeste last van de hitte, maar was naast zijn twee goals foutloos in zijn middenveld-spel.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Ontknoping zondag 4e klasse C: Strijd om titel en degradatie nog niet beslist

In de zondag vierde klasse C moeten nog meerdere beslissingen vallen. Zo er is ...

Programma 4 juli

Nieuw Buinen trapt vanavond het 100-jarig jubileum af tegen FC Groningen.

A&S Houtbouw Muur van de Kanaalstreek!

Komend seizoen kunnen de teams weer strijden om de titel Muur van de Kanaalstreek, ...