TransferTalk: schoenen van Feiken weer uit het vet

Niet zo heel lang geleden maakte Denny Feiken bekend zijn voetbalschoenen in de wilgen te hangen: de combinatie met zijn bestaan als zelfstandig ondernemer kon niet gemaakt worden en dus zag de verdediger geen andere optie dan stoppen. Nu, enkele dagen nadat Feiken met zijn club Stadskanaal promotie naar de tweede klasse afdwong, komt hij terug op zijn besluit.

Vrijheid
Feiken geeft daarbij aan dat hij nog graag een jaar met zijn broertje Roy wil voetballen. En omdat deze onlangs aangaf Stadskanaal te verruilen voor Gieten, maakt Denny diezelfde gang: “Ik heb in Gieten goede afspraken kunnen maken over het wel of niet aanwezig zijn bij trainingen en wedstrijden. Dat geeft mij meer vrijheid om mijn werk goed te doen, maar ook om mijn hobby te blijven beoefenen.”

Win-win
Voor zowel Gieten als Feiken een win-win-situatie, hoewel de linkspoot wel aangeeft de keuze met pijn in zijn hart te maken: “Stadskanaal zit diep in mijn hart en veel van mijn vrienden voetballen er, maar de afspraken die in Gieten heb gemaakt, kon ik bij Stadskanaal niet maken.”

Denny Feiken…

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Updates uit Spanje: Camp Nou en vertrek

Vandaag komt er dan echt een einde aan ons verblijf in Spanje. Vandaag staat ...

Giovanni Swama: “Bareveld moet een stabiele 4e klasser worden.”

Giovanni Swama wil een beter en stabieler seizoen draaien met Bareveld en hoopt dat ...