Doelpuntrijke remise voor Ter Apel ’96

TAIn de tweede speelronde van het bekertoernooi speelde Ter Apel ’96 tegen bijna-eersteklasser Groninger Boys. Beide ploegen stonden na de eerste wedstrijd op drie punten, waarbij het doelsaldo van de Stadjers (+10) aanzienlijk beter was. Op het kunstgras van Ter Apel waren de ploegen aan elkaar gewaagd: de bliksemstart van de gastheren leverde uiteindelijk geen overwinning op. Na negentig minuten voetbal stond er 3-3 op het scorebord.

Bliksemstart
Jordy Veninga was met twee treffers verantwoordelijk voor de bliksemstart, want na vijf minuten voetballen had Veninga er al twee gemaakt. Na iets meer dan een kwartier stond er tot ieders verbazing al 3-0 op het bord: Garik Ghazarjan werd onreglementair gestuit, waarna Patrick Bults vanaf de stip aan mocht leggen. Voor Groninger Boys was dit het moment om wakker te worden en het initiatief te nemen.

In de verdrukking
In de tweede helft vertaalde zich dat in een overwicht en een flink aantal kansen. Voor de thuisploeg was deze golf van aanvallen niet af te slaan en via twee goals van Robert Oosterhof en één van Luciano Almelo waren beide ploegen na bijna zeventig minuten spelen weer in balans. Hierna kreeg Groninger Boys nog kansen op meer en ook Ter Apel had via Patrick Bults nog een mogelijk om de overwinning in de wacht te slepen. De inzet van Bults ging voorlangs en dus eindigde het doelpuntrijke duel in een remise.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Titan elimineert Roden na strafschoppen

Titan nam de strafschoppen beter dan Roden en plaatste zich daardoor voor de volgende ...

Routiniers wijzen Pekelder Boys de weg

Pekelder Boys heeft goede zaken gedaan in de herkansingsronde waarin behoud van een plekje ...

SPW neemt punt mee uit Nieuwe Pekela

Het duel tussen de middenmoters PJC en SPW heeft een puntendeling opgeleverd. De gasten, ...