SETA kan het tij nog niet keren

setaAfgelopen zaterdag mocht een gehavend SETA aantreden in Winschoten tegen het plaatselijke WVV. Door diverse oorzaken kon trainer Wilbert Arends maar een beroep doen op twaalf spelers, waarvan ook nog één speler van het tweedeelftal. Hierdoor was het duidelijk dat SETA een moeilijke middag tegemoet ging tegen de nummer zeven van de competitie.

Niet thuis
In de eerste helft gaf SETA totaal niet thuis en kon WVV naar hartenlust aanvallen en was de tussenstand van 3-0 voor WVV niet eens geflatteerd te noemen. Wat er tijdens de theepauze is gebeurd is niet helemaal duidelijk, maar dat de ploeg scherper en fanatieker uit de kleedkamer kwam, was duidelijk. Het balbezit was voor de gasten en uiteindelijk kwamen daar ook de kansen en doelpunten voor SETA. In de 64e minuut scoorde Ben Davids de 3-1 en zes minuten later viel zelfs de aansluitingstreffer door een doelpunt van Rick Hartman 3-2.

Hoop doet leven
Na deze goals ging SETA op zoek naar een stuntje in de vorm van de gelijkmaker, maar helaas was de aanvallende kracht niet groot genoeg om dit te bewerkstelligen. In de absolute slotseconde viel zelfs nog de 4-2 en moest er helaas een nieuwe nederlaag bij worden geschreven. Ondanks de eerste helft, is ook dit een wedstrijd waar meerdere positieve punten uit te halen waren. De ploeg wist ondanks een grote achterstand zich te herpakken en bleef strijden voor een goed resultaat. Met deze inzet en een aantal wedstrijden een complete selectie, gaan de punten vanzelf komen.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Westerwolde wint Kanaalstreek- derby van ongeïnspireerd Sellingen

Sellingen – Westerwolde was één van de twee Kanaalstreek derby’s, naast HOC – Gieterveen. ...

Onstwedder Boys lijdt ook nederlaag tegen SCN

Onstwedder Boys leed opnieuw een nederlaag en ziet de onderste plaatsten steeds dichterbij komen.

Thuiszege voor Stadskanaal tegen Emmeloord

Stadskanaal won thuis van Emmeloord en blijf het goed doen in de zondag 2e ...