Sellingen zet JVV makkelijk opzij

JVV-SellingenSellingen mocht in de laatste wedstrijd voor de winterstop aantreden tegen laagvlieger JVV. Na negentig minuten voetbal stond er een duidelijke uitslag op het scorebord. Het werd namelijk 0-6 in het voordeel van de zwart-gelen. Al vroeg in de wedstrijd werd duidelijk dat de krachtsverschillen groot waren. JVV koos ervoor om zich terug te trekken rond het eigen doel. Voor Sellingen was het derhalve zaak om zo snel mogelijk de score te openen.

Veerbeek helemaal terug
Arend Scholtens, de vertrekkend oefenmeester, kon voor het eerst sinds lange tijd over een geheel fitte selectie beschikken. Erik-Jan Veerbeek, die de vorige wedstrijd zijn rentree maakte, kreeg een plaatsje in de basisopstelling en de rasvoetballer betaalde het vertrouwen van zijn trainer terug: na een half uur had Veerbeek er al drie gemaakt. De eerste treffer werd al na drie minuten gemaakt en kwam voort uit het startoffensief. 

Half dozijn
Na de rust zocht JVV het meer in het fysieke, maar niet op een goede manier, want er werden veel overtredingen gemaakt. Het leverde de thuisploeg behalve een aantal gele kaarten én een rode kaart helemaal niets op. De overmacht van Sellingen werd ook na de thee in de score uitgedrukt: Gerard Potze mocht op zijn verjaardag de 0-4 maken, waarna Ynze Komduur en Ian de Vrieze in het restant van de wedstrijd het halve dozijn vol schoten.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Rolder Boys bezorgt Stadskanaal pijnlijke nederlaag

Stadskanaal kreeg een behoorlijke oorwassing van Rolder Boys en verloor met 0-5. De zorgen ...

SJS boekt moeizame, maar welkome zege op Fit Boys

SJS doet weer volop mee om de bovenste plaatsen dankzij een nipte overwinning op ...

Valthermond ongeslagen naar tussenronde Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi

Valthermond heeft zich geplaatst voor de tussenronde van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.