Nieuw Buinen in de gevarenzone

Nieuw Buinen heeft zichzelf in het duel met Noordster een slechte dienst bewezen. Mede door een rode kaart voor de natrappende Thijs Hateboer ging Noordster met de punten naar huis. Door de nieuwe nederlaag is Nieuw Buinen weggezakt naar de negende plaats: alle hens aan dek.

Thijs Hateboer: rood… (foto: archief)

Voorsprong

Als gezegd: Hateboer kreeg na een half uur spelen de rode kaart. Ondanks de numerieke minderheid wisten de oranjehemden toch op voorsprong te komen via Roy Hooiveld. De voorsprong had groter kunnen zijn, maar Koen Hateboer raakte slechts de paal. Nog voor de thee kwam Noordster op gelijke hoogte uit een corner.

Geen resultaat

In het eerste kwartier na de rust kreeg Nieuw Buinen via Roy Hooiveld een mooie kans op een nieuwe voorsprong, maar de kans werd niet benut. Na een uur spelen maakte Mark Wever de 1-2 op aangeven van Rik Wubs. In de slotfase was het opnieuw Wever die doel trof, nu met het hoofd. Nadat Casper Boneschansker na twee rode kaarten het veld had geruimd, maakte Koen Hateboer de wedstrijd nog spannend, maar een resultaat zat er niet meer in: 2-3.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Musselkanaal verliest van Ruinen

Musselkanaal verloor het belangrijke kelderduel van Ruinen.

Valthermond laat zich aftroeven door laagvlieger Lewenborg

Valthermond liet opnieuw punten liggen tegen een laagvlieger, Lewenborg was een stuk feller dan ...