Protos Weering barst los!

borgerMaandag 28 december barst één van de grootste zaalvoetbalspektakels van Nederland los, als de 39e editie van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi van start gaat. SV Borger is traditiegetrouw van de partij en één van de twintig poules wordt in Sporthal de Koel afgewerkt. In poule Q zal om 18:00 uur in sporthal de Koel de aftrap plaats vinden en strijden naast Borger, Valthermond, Rolder Boys, Westerlee en EEC om een plaats in de volgende ronde.

Borger zal in de eigen sporthal de Koel goed voor de dag willen komen, maar heeft in Rolder Boys en Valthermond twee tegenstanders van formaat die ook als eerste in de poule zullen willen eindigen. Verder is er nog het onbekende Westerlee dat misschien wel tot een verrassing in staat is deze avond en natuurlijk is er de belangrijke burentwist tegen EEC waarmee de avond wordt afgesloten. Zoals gezegd zal Borger er alles aan doen om zich te plaatsen voor de volgende ronde en kan het daarbij alle steun gebruiken van het groen witte legioen. Kom dus ook uw club Borger supporten en steunen en schreeuw ze naar de volgende ronde!

De Vrienden van SV Borger hebben zelfs een hele mooie actie op touw gezet waarvoor u slechts voor 15 euro een prachtige SV Borger sjaal heeft en waarmee u tevens de club steunt! Want wat is er nou mooier dan als sporthal de Koel volledig groen en wit kleurt op maandag 28 december! Kom dus kijken en support het elftal van Borger naar de volgende ronde en mis niets van dit prachtige spektakel! Het eerste elftal hoopt dan ook op een bomvolle groen witte sporthal en hoopt u allen te zien op maandag 28 december om 18:00 uur in Sporthal de Koel te Borger!

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Competitie-indeling: Zondag 2e klasse L

Overzicht van de competitie-indeling van de zondag 2e klasse L.

Kerstzaalvoetbaltoernooi: poule B

Het einde van het jaar staat in Gieten traditiegetrouw in het teken van het ...

Zesde editie Freddie Pranger Memorial bij SJS

Op zaterdag 26 augustus 2017 organiseert v.v. SJS voor de zesde achtereenvolgende keer de ...