FCK Trainerstoto: Hans Kamphuis (TEVV)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! Deze week de TOTO van Hans Kamphuis, trainer van eersteklasser TEVV.

Wedstrijd van de week: Pekelder Boys – Alteveer
“Waar Alteveer goed aan het seizoen begon en de tweede periode wat minder is, geldt dat voor Pekelder Boys net andersom. Tel daar bij op dat het bij Pekelder Boys lastig voetballen is en mijn conclusie is dat het voor Alteveer moeilijk zal zijn om te winnen. Ik gok op een 1, dus winst voor thuisploeg Pekelder Boys.”

Eigen wedstrijd: Hoogezand – TEVV
“Daar waar we de afgelopen wedstrijden punten hebben laten liggen, wordt dit wel een cruciale wedstrijd. De ploegen onder ons pakken veel punten waardoor de stand nog verder inschuift. Ik denk dat we een heel ander Hoogezand zien dan in de thuiswedstrijd, toen er niet veel chemie in de ploeg zat. Sinds ze een nieuwe trainer hebben is dit echt wel anders. Dus een moeilijke middag, maar met dezelfde inzet als tegen Heerenveen moeten we hun buitenspelers uit kunnen schakelen en voor de drie punten gaan. De joker natuurlijk op deze wedstrijd, want ik heb blind vertrouwen in mijn team!”

1 = winst thuisploeg, 2 = winst uitploeg, 3 = gelijkspel

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto: Aryan Doldersum (Gieterveen)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: René Nijgh (Alteveer)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Arend Scholtens (Sellingen)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...