FCK Trainerstoto: Arend Scholtens (Sellingen)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! Deze week de TOTO van Arend Scholtens, trainer van vijfdeklasser Sellingen.

Wat een prachtig programma kreeg Arend Scholtens voorgelegd, al zeggen we het zelf. Eén Kanaalstreek-derby in de derde klasse en drie in de vijfde klasse. Tel daar de strijd om de titel in de vierde klasse C (SVZ – Alteveer) aan toe, voeg er een kraker in de top van 5E én in de kelder van 1F bij en je hebt alle ingrediënten voor een mooie trainerstoto!

Gasselternijveen – Sellingen
“Thuis hebben we met 2-0 verloren. Wat mij betreft een onnodige nederlaag waarin bij Sellingen de nodige scherpte in de duels ontbrak. Daarom heeft Sellingen wat recht te zetten tegen het stugge en moeilijk te bespelen Gasselternijveen. Wij hebben de opwaartse lijn goed te pakken, zeker gezien de wedstrijd van afgelopen zondag tegen WEO waarin Sellingen zeer overtuigend bezig was!” 

Daar op voortbordurend rekent Scholtens tegen Gasselternijveen op een positief resultaat, als opmaat naar een succesvolle tweede seizoenshelft: “Wij hebben er een rotsvast vertrouwen in dat we weer een woordje mee gaan spreken de komende weken. We krijgen alle koplopers nog thuis en met een beetje geluk kan het zomaar een mooi eind van het seizoen gaan worden. Uiteraard wil ik graag met een prijs afscheid nemen van Sellingen, waar ik drie mooie jaren heb beleefd!”

HOC – Gieterveen
“Ik denk dat HOC deze wedstrijd gaat winnen omdat HOC op dit moment in de winning mood is en Gieterveen afgelopen zondag toch een tikje heeft gehad. Daarnaast heeft HOC scorend vermogen en thuisvoordeel. Daar bij opgeteld: Gieterveen moet absoluut winnen en dat kan verlammend werken.”

1 = winst thuisploeg, 2 = winst uitploeg, 3 = gelijkspel

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto: André Wever (Buinen)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: René Nijgh (Alteveer)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Hiske de Vries (Pekelder Boys)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...