Fotoverslag: Borger – SJS

borger-sjsNa de Kanaalstreek-derby tussen Borger en SJS werd duidelijk dat laatstgenoemde nu wel heel snel punten moet gaan pakken om niet roemloos naar de vierde klasse te degraderen. De grootmacht van weleer (eerste klasse) lijkt voorbij gestreefd door andere zaterdagclubs uit de regio: Borger promoveerde vorig seizoen naar de derde klasse en draait daarin goed mee. In Borger maakten Luuk Kenter (2) en de van een blessureleed teruggekeerde Jeffrey Spelten de goals voor de thuisploeg. Frank Venema redde de eer voor de Knoalsters: 3-1.

Brigitte de Wijk maakte onderstaande foto’s van de wedstrijd.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Doelpunten als rijpe appelen in Valthermond

Liefhebbers van doelpunten kwamen bij Valthermond tegen Raptim ruim aan hun trekken. Maar liefst ...

Alteveer op weg naar volgende bekerronde

Met twee zeges uit even zoveel wedstrijden lijkt Alteveer op weg naar de tweede ...