Stadskanaal in slotfase onderuit bij Zuidwolde

stadskanaal_JPGEen corner in de slotfase deed Stadskanaal uiteindelijk de das om in de wedstrijd in en tegen Zuidwolde. De kopbal van invaller Koen Romme was Royce Geerlings te machtig, waardoor de openingstreffer van Sten Vos zijn waarde verloor: 2-1. De blauwhemden liepen hierdoor extra achterstand op, ten opzichte van koplopers Raptim en Gieten én zien Zuidwolde gevaarlijk dichtbij komen.

Brilstand
Beide teams kozen er voor om niet direct het achterste van hun tong te laten zien. Vanuit Knoalster opzicht was het een tegenvallend eerste bedrijf, waarbij Zuidwolde de bovenliggende partij was en Stadskanaal zich beperkte tot het plaatsen van een aantal counters. Door het behoedzame spel van de heren voetballers kwam de 0-0 ruststand geen moment in gevaar.

Omdraaien
Na rust was Zuidwolde weer de ploeg die als eerste gevaarlijk werd: een kopbal van Robin Steenbergen werd goed beantwoord door Geerlings. Sten Vos vestigde vervolgens de aandacht op zich door, eigenlijk vanuit het niets, de 0-1 aan te tekenen. Op dat moment was er iets meer dan een uur van de speeltijd verstreken. Zuidwolde liet het er echter niet bij zitten en met dank aan twee invallers werd de wedstrijd omgedraaid: Marcel Linthorst maakte de gelijkmaker en uit een hoekschop kwam de 2-1 op de borden. Al met al een teleurstellende wedstrijd voor de blauwhemden.

- Banner SC Stadskanaal

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

SJS sluit af met een overwinning

SJS heeft het seizoen met een overwinning afgesloten. Op eigen veld werd Willemsoord met ...

Nieuw Buinen slaat aanval Buinen af

Foto Andries Middelbos, Remco Huizing kopt Buinen op een 1-0 voorsprong. Nieuw Buinen lijkt ...