Topper tussen Gieten en Raptim zonder winnaar

v.v. GietenOp een nat en moeilijk bespeelbaar veld hebben Gieten en Raptim vanmiddag met 1-1 gelijkgespeeld. Bij rust stond de koploper uit Coevorden met 1-0 voor. Het Gieter doelpunt werd door een Raptim-speler gemaakt, uit een voorzet van invaller Aimen Almishal. Bij Gieten ontbraken de geschorsten Bas Alting en Atal Amini, terwijl Gert Maliepaard er niet bij was omdat hij opnieuw vader is geworden. Daar stond de terugkeer tegenover van Jeffrey Tappel en Martijn van den Boom. Stephan van Veen startte voor het eerst dit seizoen in de basis.

Vlagsignaal
In de eerste 25 minuten had Gieten een licht veldoverwicht, zonder echt gevaarlijk te worden. De eerste grote kans van de wedstrijd was voor de gasten. Scheidsrechter Mulder nam het vlagsignaal van assistent-scheidsrechter Rolf Mensingh niet over, zodat Fabian Greve onbelemmerd op doelman Tappel kon afgaan. Tot opluchting van de Gieten-supporters schoot hij naast. In de 34e minuut nam Jeroen Buurke een vrije trap van ruim twintig meter. Zijn harde schot werd met enige moeite gekeerd door keeper Bunskoek, waarna de rebound niet aan Geir Lutjes was besteed.

Vrijdheid
Twee minuten later brak Florian van der Heyde door op de linkerkant. Helaas ging zijn schot voor het doel van Raptim langs. In de 38e minuut kwam Raptim onverwacht op voorsprong. Arnold Malkus kreeg teveel vrijheid van zijn tegenstander zodat hij in alle rust kon aanleggen voor een schot. Dat deed hij wel erg fraai, waarbij de bal in de kruising eindigde.

Aanvallende wissel
In de vermakelijke tweede helft zette Gieten steeds meer druk. Dat leidde in de 59e minuut tot de eerste grote kans. De doorgebroken Van der Heyde schoot de bal echter wild over het doel. In de 65e minuut voerde Jouke Jan Meertens een aanvallende wissel door, door verdediger Geertjan Warners te vervangen door aanvaller Aimen Almishal. Bij zijn eerste balcontact ging Almishal er aan de linkerkant van het veld met de bal vandoor en gaf een prima voorzet, die fraai in eigen doel werd gewerkt door een Raptim-verdediger.

Van de lijn
In de 73e minuut liet Raptim-invaller René Schepers zich van zijn slechtste kant zien door Jeroen Buurke van achteren keihard onderuit te halen. Zijn actie werd door scheidsrechter Mulder met een gele kaart afgedaan. In het laatste kwartier zette Gieten nog meer druk, maar ondanks een aantal kansen bleef de winnende treffer uit. Aan de andere kant had Raptim in blessuretijd nog bijna gescoord. Een inzet werd door Hidde van der Weide van de doellijn gewerkt. Zo eindigde de wedstrijd in 1-1.Ofichem

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Mussel simpel langs Nieuw Balinge

Mussel won afgelopen zaterdag alweer voor de vierde keer op rij. Op eigen veld ...

SJS redt het niet tegen SGV

SJS heeft in eigen huis niet weten te winnen van het lager geklasseerde SGV. ...