FCK Trainerstoto: Roeland Deuring (Gasselternijveen)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! 

Twee punten en herkansing voor Deuring
Mede door een gelijkspel van zijn eigen Gasselternijveen behaalde Roeland Deuring slechts twee punten. Opgemerkt moet worden dat twee wedstrijden geen doorgang vonden: hierdoor kon bijvoorbeeld ook de joker niet worden verzilverd. Verder werd Deuring genekt door de toch wel verrassende overwinningen van SJS en zijn oude club GKC: beide ploegen wonnen van hoger geklasseerde ploegen.

Klassement
Roeland Deuring staat met zijn twee punten aan de onderkant van de tussenstand. René Nijgh en Hans Kamphuis gaan met zes punten nog steeds aan de leiding in de strijd om winst in de ‘FC Kanaalstreek Trainerstoto’. Overigens is door de jury bepaald dat, behalve René Nijgh, alle deelnemers tot nu toe later dit seizoen een herkansing krijgen, in een weekend waarin (normaal gesproken) wel een volledig programma wordt afgewerkt: één wedstrijd niet kunnen voorspellen is acceptabel (risico van het spel), maar meerdere wedstrijden niet. Daarbij geldt: de beste score van de twee toto’s blijft staan.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto: Arne Joling (SV Borger)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Duo Kinds & Huizing (EEC)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Tseard van der Meer (SV Mussel)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...