NL Doet: ook bij voetbalclubs

NLDoetEén weekend per jaar staat Nederland in het teken van NLdoet: een landelijke actie waarbij zo’n 350.000 mensen dit jaar een recordaantal van 9200 klusjes uitvoeren. Behalve Willem-Alexander en Maxima waren er dus ook heel veel minder bekende Nederlanders in actie. Ook bij een aantal voetbalclubs in de Kanaalstreek werden klussen uitgevoerd.

Gasselternijveen
Onder de bezielende leiding van de onderhoudsgroep van de club is op vrijdagmorgen hard gewerkt op en rond de voetbalvelden van de voetbalvereniging. Met de hulp van enkele leden van de club, ambtenaren van gemeente Aa en Hunze en twee leerlingen van Ubbo Emmius werd de omheining van het hoofdveld aangepakt en werden herstelwerkzaamheden aan de bestrating gerealiseerd. Als dank voor het vele werk dat is gedaan die morgen werden de vrijwilligers getrakteerd op een heerlijk lunch. Naast een heerlijk kopje soep ging in de meest bewuste kantine van Nederland het broodje ‘balletje breed’ er bij de vrijwilligers goed in.

Buinerveen, GKC en Buinen
Ook in Buinerveen was het een drukte van belang op het sportpark. Er werd onder andere een nieuw welkomstbord geplaatst, maar ook werden verschillende schoonmaakwerkzaamheden uitgevoerd én waren er straatmakers actief. Op het sportpark in Gasselte werd gewerkt aan het schoonmaken van reclameborden en aan het snoeien van het groen rond het hoofdveld. Behalve vrijwilligers waren op ‘Hoogte der Heide’ ook medewerkers van de gemeente Aa en Hunze actief. Tot slot Buinen: ook daar werden de singel rond de velden onder handen genomen en werde de reclameborden gepoetst. K
ortom, ook voor Buinerveen, GKC en Buinen bewezen vrijwilligers en NLdoet hun waarde.

AJN MMS

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

Veelgestelde vragen over voetbal omtrent het coronavirus

De maatregelen die genomen zijn door het kabinet roepen de nodige vragen op voor ...

FC Kanaalstreek Amateurtoto

De FC Kanaalstreek Amateurtoto, voor de echte voetballiefhebber en kenner van de Kanaalstreek.

Loting Beker 2e ronde district Noord

Overzicht van de bekerloting van de tweede ronde in district Noord.