Opnieuw een teleurstelling voor Titan

titanTitan trof afgelopen zondag GVAV-Rapiditas op een veld dat niet onderdeed voor een gemiddeld weiland. Het hoofdveld van de rood-witten verkeerde in een beroerde staat en dat zou de wedstrijd er niet leuker op maken. Vlotte combinaties hoefden er dan ook niet verwacht te worden en die kwamen er ook nauwelijks tot niet. GVAV-Rapiditas maakte in de tweede helft het verschil en nam de drie punten terecht mee huiswaarts.

Braams in de weg
Het werd een teleurstellende en weinig enerverende wedstrijd op het sportpark van Titan. In de eerste helft vielen er weinig kansen te noteren en ook het spel van de beide ploegen was niet om over naar huis te schrijven. De gasten kregen wel twee kansen in het eerste bedrijf maar in beide gevallen was Mark Braams een sta-in-de-weg. Eerst keerde de Titan doelman een kopbal van Rashid Conquet en daarna werd ook een verdekt schot van Ingmar Liezenga gepakt door Braams.

Ban gebroken
In de rust moest Titan een dubbele wissel toepassen. Marco Wolters en Kevin Faber bleven achter in de kleedkamer. Hun vervangers waren Martin Idema en Klaas Anne Postmus. Titan leek vroeg in de tweede helft op voorsprong te komen via Hidde Rog, maar hij werd teruggefloten wegens vermeend buitenspel. Niet veel later werd er aan de andere kant wel een geldig doelpunt gemaakt. Renaldo Renes werd via een teruggetrokken bal bereikt en hij schoot raak. Hierna drukte GVAV-Rapiditas door en was het Ingmar Liezenga die aan het einde stond van een GVAV-aanval en de score verdubbelde.

Zeilen bijzetten
Het verzet van Titan leek hierna gebroken en daar maakte GVAV-Rapiditas gebruik van door nogmaals de aanval te zoeken. Een voorzet werd in één keer uit de lucht genomen door Thom Rijzinga en hij bepaalde de eindstand op 0-3. Al met al een teleurstellende middag voor het team van Marcel Smelt, dat nu zes punten minder heeft dan de nummer voorlaatst, Annen. De Nieuw-Weerdingers zullen alle zeilen moeten bijzetten om niet al na één seizoen gedwongen terug te keren naar de derde klasse.