FCK Trainerstoto: Arne Joling (SV Borger)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! 

Negen (!) punten voor Joling
Belofte maakt schuld. En dus moest Arne Joling zijn pupillen op de terugreis vanuit Koekange voorzien van gerstenat. Hij zal het met liefde gedaan hebben, want behalve de drie wedstrijdpunten, leverde de 1-2 overwinning ook nog eens twee punten in onze Trainerstoto op. De rest van het weekend ging het Joling ook voor de wind, waardoor de teller op negen punten stil bleef staan. Negen van de elf punten: noem dat maar niets.

Klassement
Arne Joling maakt met zijn negen punten wel een heel grote kans op het winnen van de eerste editie van onze Trainerstoto. Hoewel: verkoop de huid niet voordat de beer geschoten is, want er is nog een fors aantal voorspellingen te doen! In de stand een zestal trainers dat nog recht heeft op een herkansing. Na overleg met de jury zal worden ingezet op het inhalen van de achterstand in het paasweekend.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto: René Nijgh (Alteveer)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Wilbert Arends (SETA)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Jans Spiegelaar (HOC)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...