FCK Trainerstoto: André Wever (Buinen)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! Deze week de TOTO van André Wever, trainer van vijfdeklasser Buinen.

EEC – Buinen
Tijdens de ontmoeting met EEC verwacht ik een echte derby, die bol zal staan van de strijd. Wanneer ik onze spelersgroep vergelijk met hoe we er aan het begin van het seizoen voor stonden, dan zie ik dat we echt stappen gemaakt hebben.” Volgens Wever is het dan ook tijd dat de spelers een beloning krijgen in de vorm van een overwinning.

“Het zou heel mooi zijn dat we in de rest van het seizoen nog wat naar de tiende plaats kunnen kruipen. Ik denk dat dat ook de plaats is waar we thuishoren. Nu staan we te laag, op basis van kwaliteit en inzet van onze ploeg. En ja, ik weet dat wij niet veel punten hebben, maar ook EEC laat de laatste tijd punten liggen, dus ik reken op punten, zowel voor de competitie, als in de toto!”

Gieten – SC Stadskanaal
“Gieten is het aan zichzelf verplicht om te winnen! Zij staan vijf achter op Stadskanaal, maar hebben nog wel wedstrijden in te halen. Willen ze een aanval op de tweede plaats doen en een slag slaan in de jacht op nacompetitie-voetbal, dan moeten de rood-witten winnen. Ik denk dan ook dat ze zo gebrand zijn, dat ze wel gaan winnen.”

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto: Roeland Deuring (Gasselternijveen)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Jans Spiegelaar (HOC)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Aryan Doldersum (Gieterveen)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...