FCK Trainerstoto: André Wever (Buinen)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! 

Drie punten voor Wever
Dat viel niet helemaal mee. Behalve dat Wever de twee punten als gevolg van de joker moest missen, want zijn Buinen verloor immers van EEC, werd de trainer van Buinen ook op het verkeerde been gezet door het grote aantal gelijke spelen: slechts één van de zes remises werd verwacht door Wever, die nog twee andere wedstrijden goed voorspelde.

Klassement
Met zijn drie punten staat André Wever aan de onderkant van het klassement. Op dit moment heeft de oefenmeester van Buinen nog twee collega’s onder zich, maar Roeland Deuring en Jans Spiegelaar komen nog in actie tijdens de herkansing. Kortom: de kans is aanwezig dat Wever na deze inhaalronde houder van de rode lantaarn is.

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto: Tseard van der Meer (SV Mussel)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Eric Lippold (Nieuw Buinen)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Jans Spiegelaar (HOC)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...