FCK Trainerstoto: inhaalronde

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! Deze week de TOTO van zes trainers: de inhaalronde.

Mooi toch? Alle trainers behaalden meer punten dan bij hun eerste kans. En dat zonder de wedstrijd Drieborg – Gasselternijveen, want deze werd afgelast: eerder dit seizoen hadden we echter een regel ingevoerd die zei dat één van de tien wedstrijd afgelast mag worden. Onderstaand de resultaten van de zes trainers én de nieuwe tussenstand. Arne Joling gaat nog steeds fier aan kop.

Tussenstand 11- 30-03

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto: Eric Lippold (Nieuw Buinen)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: René Nijgh (Alteveer)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: inhaalronde

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...