FCK Trainerstoto: Geert Aalderink (NWVV)

trainerstotoWekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek om de uitslagen van tien wedstrijden te voorspellen. Voor iedere wedstrijd waarvan de uitslag goed wordt voorspeld, krijgt de trainer één punt. Uitzondering is de wedstrijd waarvoor de trainer de joker inzet: bij een goede voorspelling levert dit twee punten op. Aan het einde van het seizoen maken we de balans op: de winnaar wordt in het zonnetje gezet! Deze week de TOTO van de trainer van vierdeklasser NWVV: Geert Aalderink.

ODV – NWVV
“Het zal zeker niet makkelijk worden, want ODV staat mee bovenaan in de derde periode. Wij hebben nog een minieme kans om ons rechtstreeks te handhaven. Ik vind dat we daar voor moeten gaan, dus we gaan spelen voor de winst! Als het ons niet lukt, dan wordt het de nacompetitie voor ons en gaan we proberen ons via die weg te handhaven.” Vertrouwen in zijn ploeg heeft Aalderink dus wel, maar niet dusdanig veel dat de ervaren oefenmeester de joker inzet op zijn eigen ploeg.

“De joker zet ik in op de wedstrijd van Valthermond tegen GVAV-Rapiditas. Ik gun Valthermond de overwinning. Een club die goed aan de weg timmert en het ook nog eens vooral met jongens uit eigen dorp doet. Petje af! Wanneer Harris ze nog een paar weken op scherp zet, dan gloort misschien de eerste klasse wel.”

TEVV – Rolder Boys
“Ik heb een overwinning voor TEVV ingevuld omdat ik denk dat de overwinning van vorige week op Nieuw-Buinen hen net dat zetje heeft gegeven om aan de nacompetitie te ontsnappen.” En wanneer alle voorspellingen van Aalderink uitkomen, dan spelen er volgend seizoen misschien wel drie Kanaalstreek-clubs in de eerste klasse: “En het lijkt me veel leuker om die wedstrijden te spelen, dan dat je een aantal keren naar Groningen rijden, waar geen hond komt kijken.”

1 = winst thuisploeg, 2 = winst uitploeg, 3 = gelijkspel

Tags:

  • Show Comments (0)

Je emailadres wordt niet gepubliceerd. Benodigde velden zijn gemarkeerd met *

Reactie *

  • naam *

  • email *

  • website

You May Also Like

FCK Trainerstoto: duo Kinds & Huizing (EEC)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: René Nijgh (Alteveer)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...

FCK Trainerstoto: Wilbert Arends (SETA)

Wekelijks vraagt FC Kanaalstreek een trainer van één van de clubs in de Kanaalstreek ...